for virksomhed

Rekrutterings- & vikarområder

Økonomi og regnskab  –  Ingeniører  –  Logistik & Indkøb  –  Udvikling og Teknik  –  Salg & Kundeservice  –  Ledelse

Hvorfor vælge Peeq?

At finde den rette medarbejder er ekstremt vigtig for hele din virksomhed. Dette er ikke gjort med en liste over nødvendige kompetencer og et krydscheck af matchende CV. Vi lever i en tid, hvor medarbejdere hurtigt er væk, hvis de ikke trives. Det er både dyrt og dumt, når man ikke har gjort sit forarbejde. Vi sørger for at kandidaten matcher de mennesker og omgivelser personen skal agere i.

På den måde undgår du at rekruttere en ny medarbejder, som måske er virkeligt dygtig på papiret, men som overhovedet ikke passer ind i teamet på det sociale.

Arbejdsglæde kan ses på bundlinjen!

haandtryk
trovaerdig-ambassador

Ambassadør for din virksomhed

Vi bestræber os altid på at være ambassadør for din virksomhed når vi rekrutterer. Respekt for alle kandidater, også dem der ikke får jobbet, er derfor vigtig. Alle skal have svar og alle skal også have mulighed for at få et mere uddybende svar, hvis der er behov. Dette giver din virksomhed tryghed for, at vi også sørger for den side af opgaven. Dette giver et troværdigt billede af din virksomhed.

At forstå din og kandidaternes situation, sikre det perfekte match og indgå i langvarige og troværdige relationer der fastholder både kunder og kandidater, er nøglen til vækst.

 

Rekruttering er noget vi lever!

Rekruttering er ikke blot et ord for os, det er noget vi lever. Vi er ikke skabt til at blive en kæmpestor og konceptuel organisation hvor alle arbejdsgange følger en helt konkret og snært defineret arbejdsplan uden afvigelser. Vi er skabt til at være DIN personlige samarbejdspartner, som ud fra dine krav, laver en gennemgang af processen og sammensætter den, så DU får mest mulig kvalitet ud af den opgave der skal løses. God forventningsafstemning er derfor vigtig.

Vores succes beror udelukkende på at du som kunde vælger os til, også næste gang du mangler en medarbejder.

rekruttering-er-noget-vi-lever

Rekrutteringsprocessen hos os

Når vi starter en rekruttering og møder vores kunder første gang er det allervigtigste, at tillid og ærlighed er tilstede i dialogen. Er den ikke det, er matchet i mellem os og kunden ikke tilstede, og vi har allerede skudt os selv i foden, hvis vi takker ja. Samarbejde i hele processen er et kardinalpunkt ligesom ærlig feedback fra begge parter skal kunne tåles.

Selve rekrutteringsprocessen kan se sådan ud:

  • Udfærdigelse af virksomheds- og kravbeskrivelse
  • Search i karrierebank og eksternt efter kandidater
  • Udvælgelse og interview af kandidater
  • Præsentation af kandidater for virksomheden
  • 1. samtale og kemiafstemmelse mellem virksomhed og kandidater 
  • Personlighedstest og tilbagemelding af udvalgte kandidater
  • 2. samtale mellem virksomhed og endelige kandidater
  • Indgåelse af aftale mellem virksomhed og valgt kandidat.
  • Tiltrædelse og opfølgningssamtaler  

PEEQ ApS

Jernbanegade 23

4000 Roskilde

+45 7220 7024

CVR 34612552