for kandidat

Velkommen som kandidat

For os er du vigtig og grundlaget for hele Peeq. Det er dig og dine kompetencer som skaber vores brand.

Hvad enten du søger et job som økonomichef, regnskabsassistent eller salgsdirektør er matchet mellem dig og virksomheden vigtig. Det sikrer at du får en hverdag du virkelig trives i. Dette får dig og virksomheden til at vokse.

Hvis du ikke kan finde nogle ledige stillinger, der matcher dine kompetencer er du meget velkommen til at tilmelde dig vores karrierebank. Du har mulighed for at lægge dit CV samt andre dokumenter ind som du mener, har interesse for os og din kommende arbejdsgiver. Husk at bruge lidt tid på at beskrive dig selv som person. Du vil undervejs få nogle spørgsmål som du kan reflektere over. Du får et password og login sendt til din mail og du kan til enhver tid rette eller slette din profil.

velkommen
forventninger

Hvad kan du forvente?

Når du søger en stilling annonceret gennem os, kan du altid forvente:

  • en åben, ærlig og tillidsfuld behandling
  • at blive behandlet med respekt, fortrolighed og professionalisme
  • en venlig og imødekommende atmosfære.

Vi kan ikke love dig jobbet, men vi giver dig altid tilbagemelding og sikrer os, at du bliver hørt i processen. 

Vores mål er, at du får netop den stilling, som passer dig, og at virksomheden får den ideelle ny medarbejder.

Får du afslag på en stilling, er du naturligvis altid velkommen til at vende tilbage for et mere uddybende svar på, hvorfor der ikke lige var et match.  

 

Peeq karriereafklaring

Karriere er ikke noget man har – karriere er at holde fokus på, kompetencer, personlig udvikling og at opnåede resultater matcher de arbejdsopgaver som du gerne vil arbejde med fremover.

Hos os er karriereafklaring ikke en stangvare. Men et forløb der har fokus på dig og dine behov.

Et forløb starter med en personprofilanalyse. Testresultatet danner grundlag for efterfølgende dialog og rådgivning.  Hvis du ønsker det kan en gennemgang af dit CV og din motiverede ansøgning indgå i forløbet, så du kommer til at fremstå klar og skarp på dine kompetencer og fremtidsønsker.

Gennem vores erfaring i mødet med arbejdsgivere når vi laver rekruttering, har vi opnået en stor og bred erfaring i, hvad en arbejdsgiver har fokus på når en ny medarbejder skal ansættes. Den erfaring giver vi naturligvis videre til dig.

Vi kan ikke garantere dig et job – men vi kan give dig redskaber og viden som du kan bruge på din vej til ”drømmejobbet”

Vi glæder os til at møde dig 

Gode råd til ansøgere hos Peeq

Når du søger en annonceret stilling, starter det i første omgang med en vurdering af, om dette er noget du vil og har kompetencer til. Undersøg virksomheden som søger; Hvad er deres værdier, vision og mission? Har de en sund økonomi? Spørg evt. nogle i dit netværk, der kender virksomheden, hvad de kan fortælle, mm. Er der angivet en kontaktperson, så ring for uddybning af eventulle tvivlsspørgsmål. Husk dog, at dine spørgsmål skal være relevante!

Skriv så en motiveret ansøgning, der kort beskriver hvordan dine erfaringer og kompetencer kan bidrage til virksomhedens vækst, hvad der har motiveret dig til at søge stillingen, evt. 1-2 eksempler på stillingens opgaver du tidligere har løst succesfuldt og hvordan, samt en kort beskrivelse af dig som person. Vær realistisk.

Lav et overskueligt CV, som beskriver dine erhvervserfaringer i kronologisk rækkefølge, udvalgte arbejdsopgaver i de enkelte stillinger og evt. opnåede resultater. Hav specielt fokus på kompetencer og erfaringer for arbejdsområder, der efterspørges i den annoncerede stilling. CV skal naturligvis også indeholde dine uddannelser og fritidsinteresser.

Når du bliver inviteret til samtale, så er det vigtigt du har forberedt dig. Vær klar på at give en kort præsentation af dig selv og dine erfaringer. Samtalen har til formål at afdække dine personlige og faglige kompetencer, og hvorvidt der er match mellem dig og virksomheden. Vær derfor oprigtig og realistisk i samtalen. Det er ikke en eksamen, der findes ingen rigtige eller forkerte svar. Husk også, at første indtrykket er vigtigt. Derfor ankom altid til tiden, sørg for at din påklædning matcher virksomheden, spørg evt. os da vi tidligere har mødt repræsentanter for virksomheden. Medbring altid en blok og kuglepen.

Efter samtalen vil vi altid tage en kort telefonisk samtale med dig om, hvordan du har oplevet samtalen, om du stadig er interesseret i denne stilling, og besvare eventuelle spørgsmål du ikke fik besvaret ved samtalen, samt planen for det videre forløb. 

PEEQ ApS

Jernbanegade 23

4000 Roskilde

+45 7220 7024

CVR 34612552