Udviklingschef - Mira Byggeprodukter A/S - Gadstrup - STILLINGEN ER BESAT


Peeq søger for Mira Byggeprodukter A/S

For Mira Byggeprodukter A/S søger vi nu en dygtig Udviklingschef med erfaring fra det byggekemiske område.

Om Mira Byggeprodukter A/S:

Mira er en dansk, familieejet produktionsvirksomhed, som først i 1970´erne startede en produktion af fliseklæb og fugemasser til opsætning af keramiske klinker og fliser på det danske marked.

Mira har gennem årene været førende på markedet med udvikling af nye produkter til byggeriet og har løbende opkøbt andre fabrikker og udvidet markedet i norden, så markedet i dag primært er i Skandinavien, samt de Baltiske lande.

Mira har igennem alle årene leveret stabile overskud og er således en meget solid virksomhed.

Den daglige ledelse har indtil for 4 år siden været ejeren af Mira. I dag ledes virksomheden af en ansat direktør og en professionel bestyrelse.

Mira har en flad organisationsstruktur og en god og fagligt dygtig medarbejderstab, hvoraf mange har været ansat i mange år. Mira´s hovedkontor ligger i Gadstrup ved Roskilde.

Mira´s ambition er:

 • Vi skal vide mest muligt om markedet, kundernes behov og Mira´s muligheder i markedet.
 • Vi skal "rykke tættere på kunderne" og opleves som en sparringspartner, der inddrages i drøftelse af udfordringer og udvikling af fælles løsningsmodeller.

Ansvarsområde og arbejdsopgaver:

Mira´s nye Udviklingschef skal, sammen med resten af teamet (3 medarbejdere) i laboratoriet, medvirke til løbende udvikling af nye, konkurrencedygtige og kosteffektive produkter i takt med markedets krav. Af konkrete opgaver kan bl.a. nævnes:

 • Medvirke til at vedligeholde og udvikle produktporteføljen i takt med markedets behov.
 • Udarbejde og vedligeholde produktdokumentation og tekniske vejledninger
 • Test og afprøvning af produkter
 • Deltagelse i brancheforeninger m.v.
 • Sparring med kolleger i resten af Norden og Baltikum
 • Indgå i selskabets ledergruppe

Om dig:

Din tilgang til dette job kan være enten en teoretisk baggrund som kemiker, ingeniør eller evt. bygningskonstruktør. Det vigtigste er, at du har en brændende interesse og erfaring for det byggekemiske område, samt de konstruktioner hvori produkterne indgår. Du er robust, hviler i dig selv og du formår at skabe en naturlig respekt om din person og dine beslutninger.

Du er analytisk og struktureret når du arbejder med data og du har gode kommunikationsevner og kan begå dig på alle organisationsniveauer.
Dine gode samarbejdsevner sikrer brobygning og vidensdeling mellem dig og resten af organisationen.

Derudover lægges der vægt på følgende egenskaber:

 • Analyse- og problemløsningsorienteret med sans for deltaljen og stort overblik
 • Gode lederegenskaber
 • Matematisk- og logisk tænkende
 • Ikke bange for selv at deltage i praktisk afprøvning af produkter
 • Gode IT kompetencer
 • Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk

Har du derudover lyst til at indgå i en uformel organisation af passionerede medarbejdere med stor brancheerfaring, så er det måske lige dig vi søger.

Du tilbydes:

Et spændende og alsidigt job i en virksomhed med højt til loftet og plads til  god sparring og ideudvikling. Mira som virksomhed lægger vægt på at medarbejdere har en god "work-life balance" og gode medarbejderforhold generelt. God løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring etc.

Søg stillingen:

Ansøgningerne og rekrutteringsprocessen håndteres af Peeq og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV til nedenstående mailadresse.

Din e-mail skal være mærket "Udviklingschef - Mira Byggeprodukter A/S".

Vi gør opmærksom at der holdes samtaler løbende, og stillingen besættes når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk

Om Peeq:

Peeq er et rekrutteringsbureau med særligt fokus på rekruttering, search & selection samt vikarløsninger. I Peeq arbejder vi ud fra en seriøs og helhjertet platform der sikrer et unikt match 360 grader rundt. Dette mærker du både når du er kandidat og kunde.