Tilbudsberegner - Kjær & Lassen Entreprise A/S - Kastrup - STILLINGEN ER BESAT


Peeq søger for Kjær & Lassen Entreprise A/S

Erfaren og engageret Tilbudsberegner 

Kjær & Lassen A/S  er en veldrevet, moderne og dynamisk entreprenørvirksomhed som gennem mere end 30 år har udviklet og specialiseret sig inden for alle typer af renovering, istandsættelse, ombygning og nybyggeri til det professionelle marked. Afhængig af opgavens kompleksitet arbejdes der som totalentreprenør, hovedentreprenør, storentreprenør eller fagentreprenør. Virksomheden beskæftiger, et varierende antal af timelønnede håndværkere samt en større kreds af underentreprenører.

Der vil i ansættelsen blive lagt stor vægt på følgende kriterier: Kompetence, faglig stolthed, holdninger, ansvarlighed og fleksibilitet.

Virksomheden vækster, og derfor søger de nu en dygtig Tilbudsberegner, der med sit skarpe øje og omhyggelige tilgang, kan bidrage til dette.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor der er masser af faglig sparring at hente. I det daglige vil du håndtere hele tilbudsfasen fra afdækning af opgavens omfang, indhentelse og koordinering af tilbud fra underentreprenører, til endelig ordrebekræftelse - og slutteligt koordinering med bygherre og underentreprenører. Du kan læse mere om Kjær & Lassen Entreprise A/S på www.kjaer-lassen.dk.

Med en flad organisationsstruktur og -kultur, er alle kolleger uanset titel og ansvarsområde. Du vil referere til virksomhedens ledelse, men du kommer til at have et dagligt samarbejde med hele organisationen

Der fokuseres på den enkelte medarbejders muligheder og evner til at udvikle organisationen, sine kolleger og sig selv, den enkeltes initiativ og iderigdom prioriteres højt.

Stillingen:
Dit arbejde vil bestå i at beregne og sammensætte tilbud, forhandling med underentreprenører og koordinering af hele processen. Det er derfor vigtigt, at du kender samarbejdsformen i branchen og at du har stor erfaring fra en tilsvarende stilling.

Overordnede ansvarsområder:

 • Forestå budgetvurdering og styring af tilbudsprojekter i tæt samarbejde med salgschefen.
 • Udarbejde kalkulationer og samlet tilbud på entrepriser, her er det en fordel, hvis du selv er i stand til at beregne tømrerdelen af tilbuddene.
 • Gennemgå og analysere udbudsmateriale samt risikovurdere og fastlægge tilbudsstrategier.
 • Indhente tilbud fra underentrepriser og samle, vurdere og koordinere disse.
 • Bidrage med input til mulige forbedringer og optimeringer.
 • Tæt samarbejde med resten af organisationen samt eksterne samarbejdspartnere.

Din profil:

 • Du har en baggrund som bygningskonstruktør, byggetekniker, ingeniør el. tilsv. og du har min. 3 års erfaring fra lignende stilling.
 • Du har gode kommunikationsevner både i skrift og tale. Og du behersker et fejlfrit dansk.
 • Du er struktureret og styrer dine opgaver sikkert i mål med en høj grad af detaljeorientering og øje for kvalitet.
 • Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner og en positiv livsindstilling, humor indgår som en naturlig del af arbejdsmiljøet.
 • Du er en selvstarter og drives af udfordringer
 • Du er empatisk, robust og søger dialogen for at finde de bedste løsninger.
 • Du er en motiverende samarbejdspartner der er god til at skabe tillid gennem ordentlig og kvalitetssikret opgaveløsning
 • Du er fortrolig IT-bruger og du er superbruger i Excel. Derudover er det et krav, at du har en god tegningsforståelse.   
 • Du er initiativrig, selvkørende og mødestabil
 • Du trives med en uformel omgangstone og har et godt humør
 • Du har kørekort
 • Du kan fremvise gode referencer fra tidligere stillinger

Kjær & Lassen Entreprise A/S tilbyder dig:
En spændende stilling, hvor du udover tilbudsberegning og koordinering, også vil være en væsentlig drivkraft i virksomheden. En hverdag i en travl, fremadstræbende og stabil virksomhed, der giver dig mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling.

Store udfordringer og muligheder, der vil give indsigt i virksomhedens forhold, de valgte strategier, samt mulighed for at påvirke såvel arbejdsgange som systemer, og ikke mindst korte beslutningsveje i det daglige.

Attraktiv lønpakke, som indeholder fast løn efter kvalifikationer, pension og gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Søg stillingen:

Ansøgningerne håndteres af Peeq - Helle Dybdahl-Eriksen - helle@peeq.dk

SØG STILLINGEN HER

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Peeq  på tlf. 22 30 52 90.

Vi gør opmærksom på at stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor der holdes samtaler løbende.