Specialkonsulent til ISO 9001 og lignende standarder - Lekon Rådgivning ApS - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT


Brænder du for konsulentfaget? Kan du tage ansvar, levere ydelser af høj kvalitet, og trives du med frihed til selv at planlægge din arbejdsdag? Så er du måske vores nye kollega.

For Lekon Rådgivning søger vi nu en dygtig og erfaren konsulent, der kan yde konsulentydelser af høj kvalitet til de tekniske brancher.

Arbejdet vil fortrinsvist bestå i at hjælpe virksomheder med at udvikle, implementere og auditere et ledelsessystem der efterlever ISO krav. Aktiviteterne vil i nogen grad indeholde kortlægning af virksomheders processer, via value-stream-mapping, samt udarbejde virksomhedstilpassede procedurer.

Du skal evne og lyste at hjælpe både de helt små virksomheder med implementeringen af enkle ledelsessystemer, samt evne at beskrive og implementere processer for lidt mere komplicerede organisationer.

Du skal kunne spotte kundens behov, formidle ISO-standarder og hjælpe kunden frem til certificering inden for ISO 9001 og andre high-level standarder. Kort sagt, du skal kunne gøre det komplicerede enkelt for kunden.

Om Lekon rådgivning Aps:

Lekon Rådgivning er en spændende konsulentvirksomhed med hovedsæde i Roskilde, samt afdelinger i Jylland og på Fyn.

Siden 2003 har vi leveret kompetent og helhedsorienteret rådgivning til virksomheder indenfor de tekniske brancher. Vi skræddersyer ledelsessystemer inden for primært kvalitets-, miljø-, arbejdsmiljø-, og energiledelse, men arbejder også med CSR, verdensmål og GDPR.

Hos Lekon Rådgivning har vi fokus på bæredygtighed og ansvarlig adfærd, og vi ønsker at bidrage til et ansvarligt erhvervsliv i Danmark.

Fælles for vores ydelser og rådgivning er, at vi altid tager udgangspunkt i kundens individuelle ønsker og behov. Vi yder værdiskabende rådgivning i en uformel tone, og vi møder altid kunden i øjenhøjde.

På trods af at vores konsulenter tilbringer meget tid "i marken", har vi et stærkt fællesskab på tværs af alder, køn og persontyper. Vi gør meget ud af styrke sammenholdet i personalegruppen. Vi har bl.a. faste personalemøder, hvor alle deltager, seks gange om året, samt holder en række sociale arrangementer som er med til at styrke samarbejdet. Omgangstonen er uformel og der er højt til loftet.

Vi har base i den kreative bydel Musicon i Roskilde. Vi ligger i Containerstriben, et attraktivt og interessant containermiljø.

Om dig:

 • Du er en erfaren konsulent, der ved hvad stillingsbetegnelsen indebærer
 • Du trives i en solokørende hverdag med kundebesøg, udarbejdelse af rapporter og et kundekartotek i konstant forandring
 • Du formår at have flere kunder samtidig og navigere i de enkelte projekter
 • Du kan begå dig på flere niveauer, hos både hos små og mellemstore virksomheder
 • Du er social og åben over for forskellige typer af mennesker
 • Du er positiv, åben, nysgerrig af natur og interesseret i at tilegne dig ny viden
 • Du brænder for at forbedre virksomheder og glædes ved at se resultater over tid

Vi forventer at du har:

 • Solid faglig viden om standarden ISO 9001
 • En grundlæggende forståelse for andre high-level standarder bl.a. ISO 9001, 45001, 14001 m.fl.
 • Erfaring med ledelsessystemer, herunder implementering og certificering
 • Erfaring med konsulentrollen
 • God forretningsforståelse
 • Blik for mennesket bag handlingen - du kan spotte kundens behov, formår at lokalisere barrierer samt at omforme dette til handling og løsninger
 • En kreativ og innovativ tilgang til forbedringstiltag
 • Lyst til at fokusere på løbende forbedring af interne processer
 • Grundlæggende IT-færdigheder (Outlook, Visio, Office pakken)

Det er en fordel, hvis du har kendskab til CSR og verdensmål, og ønsker at beskæftige dig med dette

Vi tilbyder:

Løn efter kvalifikationer, herunder pensionsordning, sygeforsikring, mulighed for hjemmearbejdsplads, mulighed for videreuddannelse.

Arbejdet vil foregå ca. 50/50 hos kunderne og på kontoret. Stillingen indebærer nationale rejseaktiviteter. 

Du får base på vores kontor i Roskilde og bliver en del af et stærkt team på 12 engagerede medarbejdere, så der vil være rig mulighed for faglig og kompetent sparring.

Rekrutteringen håndteres i et samarbejde med Peeq og Jobagenterne. Send ansøgning samt CV med foto til Jeanne Lindholdt/Helle Dybdahl Eriksen på  lekon@jobagenterne.dk , så hører du fra os snarest muligt.

Der bliver afholdt samtaler løbende. Referencer indhentes efter første samtale.

Vores specialer:

ISO 9001 Kvalitetsledelse, ISO 14001 Miljøledelse, ISO 45001 arbejdsmiljøledelse, KLS systemer for VVS, GAS, KLOAK og EL, Integration af ledelsessystemer, Procesudvikling, Rådgivning, Intern audit, Coaching, ISO 50001 Energiledelse, APV og Handlingsplaner, E-Learning, Stresscoaching, Ledercoaching, Teambuilding, Medarbejderudviklingssamtaler (MUS), Forretningsudvikling, mm.