Business controller – der drives af projekter - STILLINGEN ER BESAT


 

For Solum A/S, søger vi en Business Controller med et personligt drive og lyst til at drive egne projekter i tæt samarbejde med regnskabschefen. Du kan læse mere om Solum A/S på www.solum.com.

 

Stillingen:

For at opnå succes i stillingen skal du være en selvstarter og dermed selvmotiverende. Du kommer gerne med oplæg til næste projekt, uanset om det er intern rapportering, økonomiske analyser eller udvikling af styringsværktøjer. Det er væsentligt at du formår at tænke ud af 'boksen' når der er tale om igangsættelse af projekter men også at du har lyst til at være hands-on, da du skal varetage den løbende registrering/bogføring i 2 af koncernens mindre selskaber samt lønadministrationen. Der udover vil du være ansvarlig for kreditvurdering, indgåelse og opfølgning af kreditaftaler og inkasso, hvis den sidste rykker ikke er nok.

 

Din faglige baggrund kan være HD-R, revisor eller tilsvarende, med nogle års praktisk erfaring.

 

Der lægges vægt på at:

  • Du har erfaring med afstemning, controlling, intern rapportering
  • Du har erfaring med klargøring af materiale til revision
  • Du har viden om momsafregning og tilhørende lovgivning
  • Du er struktureret og følger dine opgaver til dørs
  • Du er sætter en ære i at skabe et produkt som giver værdi for forretningen
  • Du er velformulerede og en dygtig kommunikator såvel mundtligt som skriftligt på både engelsk og dansk
  • Du er robust og evner diplomatiets kunst
  • Du har gode samarbejdsevner - du ved at resultater skabes ved fælles indsats
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger, og evner at handle på dem.

 

Solum A/S tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende, værdiskabende og udviklende stilling med store grader af frihed til at komme i mål med dine opgaver. Et tæt samarbejde med kolleger, sparringspartner for regnskabschefen og en kort kommandovej til den øvrige ledelse. Der er tale om en fast stilling, på mellem 32 og 37 timer pr. uge.

 

Solum A/S lægger vægt på at skabe et godt åbent og kommunikativt arbejdsmiljø, som bidrager til en forsat vækst af forretningsområderne.

 

Du vil indgå i et miljø, hvor mennesker og ideer er i centrum og hvor der er plads til udvikling, såvel fagligt som personligt.

 

Løn efter kvalifikationer, pensionsordning. PC, mobil og bredbånd stilles til rådighed.  Fleksibel arbejdstid.

 

Solum A/S bor naturskønt i landlige omgivelser, men det kræver at du harkørekort og egne biltil rådighed. Afstanden til både Høje Tåstrup og Roskilde er ca. 7 km.

 

Ansøgningerne håndteres afPEEQ Search og Rekruttering.Du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV i Word format til nedenstående mailadresse. Din e-mail skal være mærket"Business Controller".

 

Vi gør opmærksom på at der holdes samtaler løbende, såvel hos PEEQ som hos Solum A/S, hvorfor stillingen kan være besat inden stillingsannoncens udløb.

 

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsspecialist og Partner Bettina Lund-Strøier på tlf. 72 20 70 24 eller via mail til bettina@peeq.dk