Salgskoordinator - Rockfon A/S - Hedehusene - STILLINGEN ER BESAT


For  ROCKFON A/S  søger  Peeq nu en dygtig Salgskoordinator der kan og vil yde en førsteklasses service fra ordre til levering.

Du vil blive en del af et stærkt team på ROCKFON´s salgskontor i Hedehusene.

Højt serviceniveau

Som Salgskoordinator er det din første prioritet at vejlede og supportere kunder via telefon og e-mail, samt sikre at alle ordrer behandles på den mest effektive måde. Dit overblik og din sans for detaljen sikrer at alle leverancer stemmer med de korrekte produkter, kvantiteter, priser, sted og dato for levering. Dine opgaver inkluderer derfor:

Dine ansvarsområder og opgaver:

  • Ordrehåndtering på mail, chat, E-shop, E-commerce og telefon
  • Teknisk vejledning af kunder
  • Support til salgskonsulenter
  • Projektkoordinering
  • Mersalg
  • Diverse ad-hoc opgaver

Erfaring med kundeservice

Du har erfaring med kundeservice og gerne teknisk rådgivning fra lignende stilling og det er ligeledes en stor fordel at du har erfaring med SAP eller andre ERP-systemer. Du skriver og taler godt engelsk og dansk.

Du har en god forretningsforståelse og forstår at finde løsninger i en travl hverdag. Du har en god teknisk forståelse og besidder et godt købmandskab der gør dig i stand til at yde kunderne den bedste service, også når det går rigtigt stærkt. Derudover kommer du med god energi, godt humør samt evnen og viljen til at lære nyt og gøre en forskel i forhold til både kunder og kolleger.

Du får et netværk af kompetente og teknisk velfunderede ROCKFON kolleger, som er topengagerede, positive og ser frem til, at du skal indgå i teamet. Teamet består af kolleger som arbejder med salgskoordinering, kundeservice og logistik i Sverige, Norge og Danmark, i tæt samarbejde med det danske salgsteam.

ROCKFON A/S har hovedkontor i Danmark, og er en del af en international koncern, ROCKFON Group, hvor koncernsproget er engelsk.

Om ROCKFON:

ROCKFON Gruppen udvikler loftløsninger, som aktivt forholder sig til mange af de vigtige elementer, der tilsammen giver os alle et godt indeklima og et behageligt fysisk arbejdsmiljø - også i byggeprocessen.

ROCKFONS loftløsninger er kendetegnet ved de mange designmuligheder, der samtidig lever op til de højeste standarder på vigtige områder som akustik, brandsikkerhed, fugtresistens og lysrefleksion.

ROCKFON A/S er et datterselskab af ROCKWOOL International A/S, som er verdens største producent af stenuldsprodukter.

Ansøgningerne håndteres af PEEQ  og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV med foto til nedenstående mailadresse.

Din e-mail skal være mærket "Salgskoordinator-Rockfon".

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi gør opmærksom på at der holdes samtaler løbende, hvorfor stillingen kan være besat inden annoncens udløb.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk