Salgskonsulent - Opsøgende salg - STILLINGEN ER BESAT


For vores kunde i Roskilde, søger vi endnu en dygtig og erfaren sælger, til salg af ergonomiske IT-artikler og kontormøbler.

 

Stillingen:

Virksomheden er i god vækst, hvorfor der søges endnu en stærk salgsprofil til en spændende stilling som du selv kan/skal være med til at udvikle i samarbejde med ledelse og kolleger.

Dine kunder er både B2B, forhandlere, offentlige institutioner og andre potentielle kunder.

Din opgave er at varetage hele salgsprocessen fra første kundekontakt til kontrakten er lukket. Du skal løbende udvikle og skabe et overblik over markedet og i samarbejde med kunden skabe løsninger der dække deres behov.

Det er vigtigt at du forstår og formår at arbejde målrettet og bruge din egen kreativitet i forhold til at opsøge nye kundesegmenter, samt at varetage de langvarige og nære relationer til eksisterende kunder.

Du må påregne at der i perioder med ekstraordinær travlhed, vil være andre ad hoc opgaver såsom ordrebehandling, planlægning og div. administrative opgaver som du også skal deltage i.

 

Vi lægger vægt på at:

 • Du kan dokumentere din erfaring med løsningsorienteret salg på B2B.

 • Gerne erfaring fra IT artikler, head- set, møbel- og kontorbranchen, ect.

 • Du besidder et godt købmandskab og "tænder" på salg.

 • Du ser muligheder, er hands-on og evner at skabe resultater.

 • Du har gode samarbejdsevner - du ved at resultater skabes ved fælles indsats.

 • Du er struktureret og du følger dine opgaver til dørs.

 • Du er udadvendt og positiv med et godt humør.

 • Du er en dygtig konceptudvikler og idegenerator.

 • Du drives af udfordringer og du er forandringsvillig.

   

Virksomheden tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende og udviklende stilling i en virksomhed, der opererer i et udfordrende og foranderligt marked. Virksomheden lægger vægt på at skabe et miljø med arbejdsglæde, kvalitet og sammenhold, hvor der er rum for den personlige udvikling. Der sørges for en grundig oplæring i virksomhedens produkter.

Lønpakken består af; Fast løn, bonus, pension, bil, telefon samt PC.

 

Ansøgningerne håndteres afPEEQog du bedes derfor venligst sende din motiverede ansøgning og CV i Word på nedenstående mail adresse. Din e-mail skal være mærket"Sælger".

 

Startdato hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige ansøger. Der holdes samtaler løbende.

 

 

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakteRekrutteringsspecialist og Partner Bettina Lund-Strøierpå tlf. 72 20 70 24 eller via mail til bettina@peeq.dk