Ambitiøs Bygningsingeniør - Damgaard Rådgivende Ingeniører - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT


For Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde søger vi nu en rutineret og kompetent Bygningsingeniør, der har lyst til at blive en aktiv spiller i en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed med en kompetent medarbejdergruppe og en professionel og seriøs tilgang til opgaverne.

I jobbet hos Damgård Rådgivende Ingeniører  deltager du i alle opgaver fra det opsøgende salg af nye projekter, projektledelse, herunder udfærdigelse af udbudsmateriale og projektering, samt byggeledelse.

Du har vilje og lyst til at indgå i et positivt og givende samarbejde med firmaets  partnere og medarbejdere, og du byder gerne ind med din viden og dit netværk.

Du har gnisten i øjet, og du trives i et dynamisk miljø, hvor du selv har en stor andel i, at opgaverne kommer i hus og bliver løst med høj kvalitet for øje.

Du tilbydes en spændende og givende stilling med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, god løn efter kvalifikationer samt et godt og givende samarbejde med dygtige og engagerede folk omkring dig.

Hovedopgaverne vil være:

  • Opsøgende salg af nye projekter, herunder projektledelse, projektering, udfærdigelse af udbudsmateriale og ledelse af entrepriser.
  • Deltagelse i virksomhedens ledelse, strategilægning og udvikling generelt.
  • Deltagelse i virksomhedens lederudvikling.
  • Projektering og god sparring med dine dygtige kolleger.

Personlige kompetencer:

  • Vi lægger vægt på, at du er uddannet Bygningsingeniør, med stor erfaring fra både salg, rådgivning, projektering og gerne byggeledelse.
  • Du har et godt og solidt netværk og tænder på at levere kvalitet og sælge gode løsninger.
  • Du er udadvendt, har en positiv indstilling, god empati, og du bidrager til og værdsætter sparring med dine kolleger.
  • Du har en god faglig troværdighed

 Sprog:

Dansk og engelsk i skrift og tale.

Om Damgaard Rådgivende Ingeniører:

Vi er en ingeniørteknisk rådgivningsvirksomhed med fokus på energi og byggeri. Siden firmaets start i 1997 er der opbygget en betydelig kompetence inden for vores fokusområder. Inden for begge vores fokusområder er bæredygtige, klimavenlige løsninger vores røde tråd, når opgaverne tillader det.

Vi er en moderne virksomhed med en flad organisation og fokus på projektledelse, kreativitet og kvalitetssikring i alle ydelser. Det sikrer vi med veluddannede og engagerende medarbejdere, der får projekterne godt fra start og løbende overvåger gennemførelsen af dem med styring og fokus på fremdrift.

Se mere om Damgaard på: www.damgaard-ri.dk

Ansøgning:

Ansøgningerne håndteres af Peeq, og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV med foto til Partner, Helle Dybdahl-Eriksen på mail helle@peeq.dk

Din e-mail skal være mærket "Bygningsingeniør - Damgaard".

Vi gør opmærksom på, at der vil blive anvendt både logik- og personlighedstest i rekrutteringsforløbet.

Der indkaldes løbende til samtale, hvorfor stillingen kan være besat inden annoncens udløb.

Kontakt:

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Helle Dybdahl-Eriksen på mail helle@peeq.dk