Revisor/Rådgiver til mellemstort revisionsfirma - Sorø


Peeq søger for kunde i Sorø:

Kompetent og tillidsskabende Rådgiver/Revisor med høj faglighed til mellemstort revisionsfirma i rivende vækst

Dine opgaver vil primært omfatte virksomhedsrådgivning, driftsøkonomisk rådgivning, rådgivning omkring selskabsdannelse og generationsskifte samt optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du vil blive en del af en medarbejdergruppe der tager deres arbejde meget seriøst, hvor du vil bidrage med din rådgivningsviden for at kunne fuldende den optimale regnskabs- og virksomhedsrådgivning på kundeniveau.

Dine kvalifikationer:

 • Du har en mangeårig erfaring fra en tilsvarende stilling
 • Du kunne være Reg. Revisor, Statsaut. Revisor, Cand.merc.aud., men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, det er derimod din solide erfaring, som du har med fra tidligere ansættelsesforhold.
 • Du har indgående kendskab til generationsskifte, selskabskonstruktioner/dannelse og rådgivning inden for dette, og du vil gerne indgå i et tæt samarbejde med den nuværende virksomheds- og skattekonsulent
 • Du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne.
 • Du er udadvendt, nærværende og empatisk, har gode analytiske evner, og er vedholdende.
 • Du er tillidsskabende og du er en god lytter, der også formår at skabe gode relationer til både dine kollegaer, kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan virksomheden til gengæld tilbyde:

 • En spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed med høj medarbejdertrivsel og god work/life balance, evt. mulighed for deltid
  • Attraktive forhold, herunder en god lønpakke med pension, sundhedsforsikring etc.
  • Mulighed for videreuddannelse og god faglig sparring
 • Og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kolleger.

Der er tale om en attraktiv revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor man møder hinanden og kunderne i øjenhøjde og hvor man løfter i fællesskab.

Søg Stillingen:

Ansøgningerne håndteres af Peeq og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV med foto til nedenstående mailadresse.

Din e-mail skal være mærket "Revisor-Sorø".

Vi gør opmærksom på at stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og at der derfor holdes samtaler løbende.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk

Om Peeq:
Peeq er et bureau med særligt fokus på rekruttering, search samt vikarløsninger. I Peeq  arbejder vi ud fra en seriøs og helhjertet platform der sikrer et unikt match 360 grader rundt.