Regnskabsansvarlig søges til Sisley - STILLINGEN ER BESAT


Regnskabsansvarlig søges til Sisley ApS, København

Sisley ApS er et salgskontor etableret i 2001, som varetager det franske kosmetikfirmas interesser i Norden. Vi er i dag ca. 40 ansatte - hvoraf 6 personer er ansat til at varetage de administrative opgaver med base på salgskontoret i det indre København.

For Sisley søger PEEQen erfaren, engageret og serviceminded medarbejder til regnskab. Du vil få en særdeles central position i virksomheden, hvor du bliver den ansvarlige for hele bogføring - og rapporteringsdelen. Af opgaver kan nævnes

  • Daglig bogføring af fakturaer og rejseafregninger for norden.
  • Ugentlige betalingsforslag
  • Afstemning af bankkonti og balance
  • Momsafstemning
  • Lønkørsel til fire nordiske lande
  • Månedsrapportering til moderselskab
  • Budgetlægning i samarbejde med den nordiske direktør
  • Personale administration - personalekontrakter, søgning af refusion mm.

Du vil referere direkte til den administrerende direktør i Danmark, og du vil have kontakt til Sisleys personale i Norden, samt vores moderselskab i Paris.

Dine Kvalifikationer:
Vi forventer at du har en del års erfaring med ovennævnte opgaver, og at du er en habil bruger af Office pakken, navnlig Excel og økonomisystemet "Microsoft Dynamics AX", oprindeligt kaldet "Axapta". Engelsk skal beherskes i skrift og tale på forhandlingsniveau. Du trives med en travl hverdag og motiveres af et selvstændigt ansvarsområde.

Af personlige egenskaber søger vi en teamplayer, der arbejder struktureret og kan analysere opgaverne, bevare overblikket i stressede situationer og har en positiv tilgang til nye opgaver.

Du er indstillet på at arbejde i et mindre firma, hvor der, udover de nævnte opgaver, kan være mange andre opgaver som du vil komme til at berøre.

Sisley tilbyder:
Et udfordrende job med mulighed for personlig udvikling i en spændende branche som altid er i bevægelse. Jobbet udføres i flotte omgivelser i hjertet af København. En lønpakke der indeholder fast løn, bonus, pension, sundhedsforsikring ect.

Send venligst din motiverede ansøgning samt CV på såvel dansk og engelsktil: Partner og Rekrutteringsspecialist Bettina Lund-Strøier, bettina@peeq.dk

Din mail bedes mærket ''Sisley''