Lagerchef der brænder for ledelse - Herlev - STILLINGEN ER BESAT


For vores kunde i Herlev som er kendt for høj kvalitet og stærke løsninger, søger vi nu en dygtig og erfaren lagerchef. Virksomheden er præget af engagement, troværdighed og respekt. Kunden er i centrum i virksomheden, og der er fokus på hurtige og præcise leverancer. For at sikre dette, og til at fortsætte udviklingen inden for området, søger vi nu en lagerchef, der kan bidrage til at udvikle og eksekvere virksomhedens leverancemål.
 
Strategisk focus
Med reference til virksomhedens administrende direktør er dit ansvar som lagerchef daglig ledelse af lagerteamet, der består af 8 dygtige medarbejdere, fastholdelse og udvikling af en effektiv drift samt sikring af høj kvalitet og sikkerhed. Du leverer et højt informationsniveau på tværs af opgaverne og har et kontinuerligt fokus på at udvikle dine medarbejdere samt processer og arbejdsgange for lagerfunktionen. 
Dine opgaver vil bl.a. omfatte: 
  • Korrekt modtagelse og effektiv håndtering af varer 
  • Kvalitetskontrol af ind- og udgående varer
  • Skabe overblik og strukturere dagens opgaver
  • Udvikling og effektivisering af processer og arbejdsgange 
  • Skabe overblik og strukturere dagens opgaver
Din succes i jobbet måles på høj trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne, en effektiv varehåndtering og på, at kunder og kolleger oplever en tydelig og rettidig service på lageret. 
 
Kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse og min. 5 års erfaring fra tilsvarende stilling inden for logistik og lager; herunder også udvikling og implementering af Lean-processer. Det er desuden et krav, at du har stærke it-kompetencer. Med solid ledelseserfaring er du vant til at sikre tydelige strukturer og har overblikket og værktøjerne til at videreudvikle lagerfunktionen. Som leder er du desuden kendt for at være tydelig, empatisk og motiverende.  
 
Med en visionær, ambitiøs og resultatorienteret tilgang trives du i et miljø med højt tempo, hvor det forventes, at du løser mange opgaver uden at miste overblikket.
 
Virksomheden og dine muligheder
Du bliver en del af en virksomhed i vækst og får en central rolle i flere udviklingsprojekter inden for Lean, centralisering og vækst. Du bliver en del af en stabil ledergruppe i en virksomhed, hvor der et godt arbejdsmiljø og en positiv stemning. Din hverdag vil være præget af stor grad af frihed under ansvar, og du har ledelsens opbakning til at udvikle lagerfunktionen med afsæt i dine erfaringer.  
 

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning på helle@peeq.dk mærket "Lagerchef"

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor vi kalder løbende ind til samtale, men vi venter gerne på den rette.