Salgskoordinator - ROCKFON A/S - Hedehusene - STILLINGEN ER BESAT


For ROCKFON A/S søger vi en dygtig salgskoordinator der kan og vil yde en førsteklasses kundeservice fra ordre til levering.

Du vil blive en del af et stærkt kundeserviceteam på ROCKFON´s  salgskontor i Hedehusene.

Højt serviceniveau
Som salgskoordinator er det din første prioritet at vejlede og supportere kunder via telefon og e-mail, samt sikre at alle ordrer behandles på den mest effektive måde. Dit overblik og din sans for detaljen sikrer at alle leverancer stemmer med de korrekte produkter, kvantiteter, priser, sted og dato for levering. Dine opgaver inkluderer derfor:

  Ordrehåndtering og telefonservice

  • Mersalg
  • Projektstyring
  • Procesoptimeringer
  • Diverse opgaver

  Erfaring med kundeservice

Du har erfaring med kundeservice fra lignende stillinger og det er ligeledes et krav at du har erfaring med SAP.

Du har en god forretningsforståelse og forstår at finde løsninger i en travl hverdag.

Du bliver en del af en international organisation, hvor du vil have kontakt med kolleger fra bl.a. Danmark, Polen og Holland - derfor vil gode engelskkundskaber være en nødvendighed. 

Du får et netværk af kompetente og teknisk velfunderede ROCKFON kolleger, som er topengagerede og ser frem til, at du skal indgå i vort team. Teamet består af kolleger som arbejder med kundeservice og logistik i Sverige, Norge og Danmark, i tæt samarbejde med det danske salgsteam.

ROCKFON har hovedkontor i Danmark, og er en del af en international koncern, ROCKFON Group, hvor koncernsproget er engelsk.

Om ROCKFON:

ROCKFON Gruppen udvikler loftløsninger, som aktivt forholder sig til mange af de vigtige elementer, der tilsammen giver os alle et godt indeklima og et behageligt fysisk arbejdsmiljø - også i byggeprocessen.

ROCKFONS loftløsninger er kendetegnet ved de mange designmuligheder, der samtidig lever op til de højeste standarder på vigtige områder som akustik, brandsikkerhed, fugtresistens og lysrefleksion.

ROCKFON er en del af ROCKWOOL International Group, som er verdens største producent af stenuldsprodukter.

Ansøgningerne håndteres af PEEQ og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV med foto i Word format til nedenstående mail adresse.

Din e-mail skal være mærket "Salgskoordinator-Rockfon".

Vi gør opmærksom på at stillingen ønskes besat hurtigst muligt og at der holdes samtaler løbende, hvorfor stillingen kan være besat inden annoncens udløb.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk