Intern sælger - Pro Sec A/S - Gadstrup - STILLINGEN ER BESAT


Serviceminded - Struktureret - Positiv - Energisk - Kvalitetsbevidst 

For Pro-Sec A/S søger PEEQ en dygtig og engageret intern sælger der kan og vil yde en førsteklasses service fra ordre til levering. 

Er du personen, der brænder for internt salg og for at gøre en forskel i hverdagen? 

Pro-Sec A/S vækster på sikringsområdet, og ønsker at fastholde og udbygge deres salgsorganisation, som er virksomhedens ansigt udadtil. Du får, sammen med dine kolleger, ansvaret for de interne salgsopgaver. Du får ligeledes et tæt og godt samarbejde med de eksterne sælgere og teknisk afdeling, så du kan fokusere din energi der hvor det gælder - nemlig hos kunderne! 

Du kender vigtigheden af at holde kolleger og kunder opdaterede, for at sikre det gode samarbejde. Det forventes at du er kvalitetsbevidst, kan "tænke ud af boksen" og opdyrke nye, potentielle kundeområder. 

Højt serviceniveau 
Som intern sælger er det din første prioritet at vejlede og supportere kunder via telefon og e-mail, give tilbud samt sikre at alle ordrer behandles på den mest effektive måde. Dit overblik og din sans for detaljen sikrer at alle opgaver er gennemført med høj kvalitet for øje.  

Dine  ansvarsområder  vil bl.a. være: 

 • At ordrebehandle, give tilbud og følge op på dine opgaver 
 • At sælge pr. telefon og være salgsbackup  for eksterne sælgere 
 • At gennemføre mål og skabe resultater 
 • At dele din ekspertise med dine kunder og kolleger 
 • At yde relevant salgssupport til kunder 

Om dig: 

 • Du har erfaring med salg, gerne fra lignende branche 
 • Du har en god forretningsforståelse, er lærenem og har teknisk flair 
 • Du er ærlig, kreativ, har pionerånd og kan generere resultater 
 • Du er erfaren bruger af Office Pakken og god til at sætte dig ind i IT-programmer 
 • Du kan læse og forstå manualer på teknisk engelsk samt kommunikere godt på engelsk og dansk i både skrift og tale 
 • Du kan fremvise en ren straffeattest 

Du får:  

En attraktiv stilling med en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag. Et professionelt og dynamisk arbejdsmiljø med en uformel og positiv omgangstone. 
Et netværk af kompetente og teknisk velfunderede kolleger, som er topengagerede og ser frem til, at du skal indgå i teamet. Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. 

Om  Pro-Sec A/S: 

Pro-Sec A/S  har siden  1992 leveret professionelle sikrings- og overvågningsprodukter til hele den danske sikkerhedsbranche. Pro-Sec A/S er et specialfirma som kun fokuserer på at levere "security" produkter "til tiden", med branchens bedste produktsupport. Pro-Sec´s største aktiv er virksomhedens medarbejdere og omhyggeligt udvalgte "security brands", med - Jablotron, RISCO, Satel, Roger og WebWayOne som de vigtigste.  

Søg stillingen: 
Ansøgningerne håndteres af PEEQ  og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV med foto på mail til. helle@peeq.dk.  

Din e-mail skal være mærket "Pro-Sec - Internt Salg". 

Vi gør opmærksom på at der holdes samtaler løbende, hvorfor stillingen kan være besat inden annoncens udløb. 

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk