Intercompany Indkøber og Lagercontroller - STILLINGEN ER BESAT


Peeq søger for Celsa Steel Service A/S

Intercompany Indkøber og Lagercontroller - Superbruger i SAP

For Celsa Steel Service A/S  søger vi nu en dygtig og rutineret Intercompany Indkøber og Lagercontroller, der med god forretningsforståelse, har lyst og evner til lager og råvarestyring og som trives i en virksomhed hvor alle dage ikke er ens. Har du derudover lyst til at indgå i en uformel organisation af passionerede medarbejdere med stor brancheerfaring, så er det måske lige dig vi søger:

Om dig:

  • Du kommer fra en tilsvarende stilling og kan fremvise gode referencer.
  • Du har en god forretningsforståelse og du ved, at det ikke bare handler om tal, men i den sidste ende også om at leve op til kundernes forventning.
  • Du formår at navigere i en virksomhed, hvor aftrækket på produkterne kan afvige uge for uge.
  • Du er en problemknuser, der uopfordret og på egen hånd, selv tager kontakt til relevante personer for at få løst de problemstillinger der måtte opstå
  • Du er vedholdende og søger ikke blot at løse problemer, men også at sikre løsninger der gør at de ikke opstår igen.
  • Du har en høj datadisciplin og har fokus på at lagerbeholdninger, leveringstider etc. altid er up to date i SAP.
  • Du har ordenssans og sætter en ære i at der er orden i alle data, både i systemer såvel som på fysiske lagre, og du er ikke bange for at forlade dit skrivebord og checke efter ude på pladsen.
  • Du er superbruger i SAP Process Flow og Excel og formår at trække brugbart materiale ud til forecasts, analysering etc.
  • Du taler og skriver engelsk og dansk

Du tilbydes:

Et spændende og alsidigt job i en "lille butik" som er en del af en international koncern, med gode udviklingsmuligheder både fagligt som personligt. God løn efter kvalifikationer og bonusordning.

Om Celsa Steel Service A/S:

Celsa Steel Service A/S  er Danmarks førende armeringsleverandør. Beliggende i Ølstykke producerer vi alle typer armering som bøjler, armeringsnet, rullearmering, færdigsvejste bjælker og kurve. Ud fra konstruktionstegninger udfører vi bukkelister og specificerer armeringen. Vores kunder er entreprenører, grossister og betonelementfabrikker.

Interesseret?

Ansøgningerne håndteres af Peeq og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV med foto til nedenstående mailadresse.

Din e-mail skal være mærket "Controller - Celsa".

Vi gør opmærksom på at der holdes samtaler løbende, hvorfor stillingen kan være besat inden annoncens udløb.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk

Om Peeq:

Peeq er et rekrutteringsbureau med særligt fokus på rekruttering, search & selection samt vikarløsninger. I Peeq arbejder vi ud fra en seriøs og helhjertet platform der sikrer et unikt match 360 grader rundt. Dette mærker du både når du er kandidat og kunde.