Indkøbschef - RIAS A/S - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT


Indkøbschef søges til RIAS A/S

Opgaven:

Med reference til den adm. direktør har indkøbschefen det overordnede ansvar for afdelingen og for at udvikle afdelingen og effektivisere indkøbsprocesserne yderligere. Udover indkøbsafdelingen, som har 5 medarbejdere, har indkøbschefen også ansvaret for den tekniske afdeling som består af 1 ingeniør.  Afdelingschefen indgår i virksomhedens leder gruppe.

Den adm. dir. fungerer i denne "nøgleafdeling" som strategisk indkøber - primært ved deltagelse på indkøbsmøder med betydende leverandører.

Eftersom afdelingen har den største berøringsflade i virksomheden med mange stakeholders bl.a. 3 salgsafdelinger, produktion, lager & logistik, business development, økonomi afdelingen samt ikke mindst virksomhedens leverandører, kræver det samtidig at man kender sine stakeholders behov og lever op til disse, samt at alle processer understøtter dette mest optimalt.

Nogle af hovedopgaverne er procesoptimering, lean i.f.t. indkøbsprocesserne i SAP inkl. evt. business proces reengineering, sikre det optimale varelager i.f.t. definerede KPI'er, sikre datagrundlag, indkøbsoptimering i.f.t. definerede hjørneflag, leverandørvurderinger samt ikke mindst sikre enkelhed i afdelingen.

Følgende opgaver indgår også:

 • Afholdelse af løbende afdelingsmøder

 • Koordineringsmøder med de øvrige afdelinger for at sikre "alignment" i opgaveudførelse

 • Videreudvikling/Uddannelse & træning af afdelingen

 • Sikre højere "out put" (effektivitet) i indkøb, uden forringet kvalitet/service - bedre udnyttelse af SAP el. andre værktøjer

 • Lagerværdi styring & sikre til stadighed varens tilgængelighed (max. 20 "røde" varelinjer)

 • Større leveringssikkerhed - hvordan kan vi sikre dette?

 • Udarbejdelse af værktøjer (bl.a. leverandør og produktoversigt inkl. tekniske data) til at sikre at salgsafdelingerne bliver mere "selvhjulpne"

 • Diverse rapporter og statistikker til koncernen

 • Best practice - udnytte viden fra andre lande i koncernen - evt. koordinator på dette.

 • Optimering af snitflader

  Din Profil:

  Som person er du åben, nysgerrig, positiv og inddragende, men er også meget struktureret og kan også uden problemer sætte dig igennem, når det er nødvendigt.

  Du kan måske opfattes som "dirigenten", der formår at inddrage alle, så de "spiller" op til deres bedste.

  Du hviler i dig selv og du trives godt i et miljø, hvor det at skabe markant gode resultater går hånd i hånd med et godt og positivt arbejdsmiljø. 

  Vi forventer:

  Vi forventer at du som minimum har nogle års erfaring som indkøbschef og at du ligeledes gerne indgår i et team af gode medarbejdere og at du efter en introduktionsperiode kan medvirke til at skabe reel og positiv oplevet forandring, der hjælper os mod målet om en stadig markant vækst. Selv om du indgår i et team, er det dig der driver processen og sikrer den positive udvikling.  Du har stor SAP erfaring og er velbevandret i Excel og de øvrige MS programmer.  Engelsk samt gerne tysk på højt niveau.

  Du kan forvente:   

  En masse gode kolleger og en moderne og udviklende arbejdsplads

  Masser af udfordringer og stor indflydelse på din hverdag

  Du kan til enhver tid forvente fuld opbakning af alle i lederteamet!

  Du kan læse mere om Rias A/S på:

  www.RIAS.dk 

 

Om RIAS:

 

Rias A/S med hovedsæde i Roskilde og afdeling i Assentoft v. Randers, omsætter lige i underkanten af 300 mill. kr. og har i de seneste år igangsat  et stort udviklingsprogram, der skal sikre en fortsat vækst af såvel top- som bundlinje.   Vi er ca. 100 medarbejdere ansat fordelt på de 2 lokationer.   Rias indgår i ThyssenKrupp koncernen i Operating Unit   Plastics.  ThyssenKrupp Plastics omsætter for ca. 4 mia. kr.

 

Sådan søger du:

Ansøgningerne håndteres af PEEQ, og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning samt CV med foto i Word format til Helle Dybdahl-Eriksen på nedenstående mail adresse. Din e-mail skal være mærket"Indkøbschef - RIAS".

Vi gør opmærksom på at der holdes samtaler løbende, da stillingen er til besættelse hurtigst muligt dog venter vi gerne på den rette.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk