Finance Director - CFO - København - STILLINGEN ER BESAT


For vores kunde en succesrig og vækstorienteret international handels- og produktionsvirksomhed søger vi nu en dygtig og rutineret Finance Director.  Virksomheden har eget selskab i Kina samt produktions- og pakkefaciliteter i Polen.

Virksomheden vokser hurtigt og søger en kompetent, ambitiøs og forretningsdrevet Finance Director, som skal være med til at supportere de definerede vækstambitioner.

Dine ansvarsområder er økonomi/controlling, regnskab, IT og udvalgte strategiske projekter herunder at være en aktiv partner i forbindelse med udarbejdelse af business cases, du bliver leder 11 dygtige og engagerede medarbejdere i regnskabsafdelingen samt for 2 medarbejdere i HR . Du refererer til den administrerende direktør og bliver en del af en aktiv ledergruppe, som sikrer effektuering af og opfølgning på strategiplanen.

Af specifikke opgaver kan fremhæves:

  • Koncernrapportering/månedsregnskaber/årsregnskaber
  • Business controlling og driftsanalyser på koncernniveau og i datterselskaber
  • Budgetter & forecasts
  • Definition og udarbejdelse af nøgletalsrapporter
  • Valutastyring/valutaafdækning/likviditetsstyring
  • IT ansvarlig
  • Overordnet ansvar for HR
  • Ledelsesansvar for 13 medarbejdere i Danmark og eksterne regnskabsmedarbejdere i Polen og Kina.

Erfaren og forretningsorienteret profil

Du har en stærk faglig baggrund som økonomichef med flair og interesse for controlling i en international virksomhed med produktionsfaciliteter, erfaring med effektivisering af processer og en naturlig interesse for forretningsudvikling. Ud over at du bruger Excel på højt niveau - du er efaren bruger af SAP og du er nu klar til det næste skridt i karrieren.

Som person er du analytisk stærk, god til at eksekvere og afslutte dine opgaver samtidig med, at du er forretningsorienteret og proaktiv. Du tænker strategisk og agerer operationelt. Du samarbejder på tværs af organisationen, har flair for detaljer, og kan lide at arbejde med mange forskellige opgaver i en travl hverdag. Du har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi og taler og skriver engelsk og gerne tysk på forhandlingsniveau. Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Som leder er du empatisk, lydhør og tilstede. Du er ikke bange for at tage en ærlig og direkte dialog med dine medarbejdere og du går gerne forrest og viser vejen.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning på helle@peeq.dk mærket "CFO"

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor vi kalder løbende ind til samtale, men vi venter gerne på den rette.