Erfaren Konstruktionsingeniør - Torkil Laursen A/S Rådgivende Ingeniører - Taastrup - STILLINGEN ER BESAT


Peeq søger for Torkil Laursen A/S Rådgivende Ingeniører - Taastrup

Erfaren konstruktionsingeniør som gerne vil være herre i sine egne projekter.

Hos os løber du selv med bolden fra start til slut.

Hos Torkil Laursen A/S søger vi en erfaren konstruktionsingeniør. Du kommer til at arbejde bredt med vores mange projekter og får en meget afvekslende hverdag med en stor kontaktflade.

Vi praktiserer en meget flad organisation hvor sparring med kolleger er omdrejningspunktet.
Her er der rig lejlighed til at få prøvet ens ideer af.

Opgavetyperne spænder meget vidt. Det kan være alt fra projektering af bærende konstruktioner i en sportshal, kontor- eller bolig bygning, og til en tagrenovering.

Fælles for dem alle er, at vores kunder forventer at du praktisk anlagt og er klædt på til også at kunne vurdere mere byggetekniske discipliner som fx brand og fugttekniske forhold.

Vores kunder har stor tillid til os, og forventer at du har svar på alt, eller at du kan få det hjemme på tegnestuen.

Vi er pt 5 ingeniører og 4 konstruktører, med et højt fagligt niveau som giver rig mulighed for sparring om alt mellem himmel og jord.

Her arbejder du med alle faser i projekterne.

Som vores nye ingeniør kommer du til at indgå i alle projektets faser - lige fra de første ideer i konkurrencefasen til afleveringen af det endelige byggeri. Du får projektlederansvar for forskellige typer og størrelser af opgaver og kommer til at arbejde på tværs af projekterne. Det indebærer blandt andet daglig sparring med gode kollegaer og løbende kontakt til både bygherre, entreprenører og arkitekter.

På tegnestuen har vi tekniske assistenter som tager hånd om CAD-arbejdet. Tegner du selv i Autocad eller Revit er du også velkommen til at gøre det

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job blandt yngre og erfarne kollegaer. Efteruddannelse, god løn efter kvalifikationer, madordning, kulturklub og massørordning er blot noget af det, der gør os til en attraktiv arbejdsplads.

Det er dig vi søger, hvis…

  • Du er uddannet konstruktionsingeniør med en praktisk tilgang til projekterne.
  • At du står stærk i den praktiske del. Gerne med håndværksmæssig baggrund.
    I konstruktionsafdelingen er vi pt. 11 heraf 7 med håndværksmæssig baggrund.
  • Har min 10 års erfaring.

Vi har mange specialer og hjælper alle typer kunder

Hos Torkil Laursen A/S leverer vi en bred vifte af ingeniørydelser og service til private, boligorganisationer, kommuner og erhverv. Vi beskæftiger os blandt andet med byggeri, energi, indeklima og bæredygtighed.

Vi har brede fagkompetencer og specialer, som gør os til en attraktiv samarbejdspartner og stærk leverandør af rådgivning. For øjeblikket består vores team af 25 medarbejdere, men vi har travlt, så vi forventer, at flere snart kommer til.

Ansættelse:    Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Ansøgningerne håndteres af Peeq og du bedes derfor venligst sende din begrundede ansøgning og CV med foto til nedenstående mailadresse.

Din e-mail skal være mærket "Konstruktionsingeniør - Torkil Laursen".

Vi gør opmærksom på at der holdes samtaler løbende, hvorfor stillingen kan være besat inden annoncens udløb.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller via mail til helle@peeq.dk