Erfaren Konstruktionsingeniør/fagleder med partnerpotentiale - Torkil Laursen A/S - Taastrup - STILLINGEN ER BESAT


Erfaren konstruktionsingeniør/fagleder med partnerpotentiale


For Torkil Laursen A/S Rådgivende Ingeniører søger vi en erfaren konstruktionsingeniør som ny fag- og gruppeleder til vores konstruktionsafdeling.


Opgavetyperne i huset spænder vidt - fra projekteringsopgaver i forbindelse med renovering af kontor- eller boligbygning til ny- og tilbygningsopgaver hos kommuner, boligselskaber og i erhvervssegmentet. Du får en central deltagende rolle i vores konstruktions- og bygningskonstruktørafdeling. Som led i et fremtidigt generationsskifte i ejerkredsen har du desuden mulighed for at blive partner i Torkil Laursen A/S.


Det forventer vi af dig


Som fagleder kommer du til at indgå i alle projektets faser - lige fra de første ideer i konkurrencefasen til afleveringen af det endelige byggeri. Du står for den løbende kontakt til både bygherre, entreprenører samt arkitekter og har masser af opbakning fra kompetente og engagerede kollegaer. Vi forventer desuden:


✓ At du er uddannet konstruktionsingeniør og har en bred viden om dit fag
✓ At du har praktisk tæft - gerne en håndværksmæssig baggrund
✓ At du har lyst til at indgå i alle projektets faser
✓ At du har minimum 10 års erfaring med dit fag
✓ At du minimum er certificeret statiker i KK2 eller har mod på at blive det snarligt


Vores kunder regner med, at du er pragmatisk anlagt og klædt på til at sparre med om forskellige konstruktionsområder.


Er du vores næste kollega?


Vores organisation er flad - og vi tror mere på coaching og sparring i dagligdagen end traditionel ledelse. Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job blandt yngre og erfarne kollegaer i et uhøjtideligt miljø, der er drevet af godt humør.

Efteruddannelse, god løn efter kvalifikationer, fleksible arbejdsforhold, madordning, kulturklub og massageordning er blot noget af det, der gør os til en attraktiv arbejdsplads.

Er du interesseret i at komme med på holdet? KLIK HER

Rekrutteringen håndteres af Peeq.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helle Dybdahl-Eriksen på tlf. 22 30 52 90 eller mail helle@peeq.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og der vil derfor være samtaler løbende. 

 

Om Torkil Laursen A/S:

Torkil Laursen A/S er et mellemstort rådgivende ingeniørfirma grundlagt i 1957 med tre fagområder: bærende konstruktioner, VVS- og elinstallationer. Vi leverer en bred vifte af ingeniørydelser og services til kommuner, boligorganisationer, virksomheder og private - blandt andet inden for byggeri, energi, indeklima, skimmelsanering og bæredygtighed. Hovedkontor i Tåstrup og med kontor i Ringsted fra efteråret 2022