Controller - Link Logistics A/S - Brøndby


Peeq søger for Link Logistics A/S i Brøndby

Skarp og engageret Controller

Vil du være med til at udvikle optimale og effektive forretningsprocesser og styrke forretningsindsigt? Brænder du for økonomistyring og har lyst til at udvikle dine kompetencer i en spændende virksomhed i vækst? Så er du måske vores nye Controller!

Om stillingen:

Hos Link Logistics A/S har vi sat os for at levere banebrydende logistikløsninger gennem fleksible services og integrationer. Derfor søger vi konstant at udvikle effektive og optimale forretningsprocesser. Link vokser og har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og USA, og for at fortsætte vores succesfulde internationale vækstrejse søger vi en systemstærk og analytisk Controller med en løsningsorienteret tilgang i sit arbejde. Da vi løbende udvikler vores processer, håber vi på at finde en Controller, som kan være med til at udvikle og udfordre eksisterende processer for at finde bedre måder at gøre tingene på.

Som Controller i Link får du mulighed for at bruge og udvikle dine dataanalytiske kompetencer og din systemforståelse til at skabe værdi i virksomheden. Din arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Brøndby eller på vores kontor i Odense, alt efter hvor du bor. Jobbet vil desuden have rejseaktivitet i et begrænset omfang.

Dine opgaver:

 • Bidrage til udarbejdelse af den månedlige rapportering af bruttoavance og opstilling af data.
 • Afstemning af balanceposter og analyse af kapacitetsomkostninger.
 • Udarbejde dækningsgradsanalyser m.m.
 • Bruge din systemforståelse til at udføre, opsætte og validere omkostningskontroller til at analysere de forventede omkostninger i forhold til de faktiske omkostninger.
 • Understøtte økonomiafdelingen med at optimere og udvikle effektive arbejdsgange.
 • Drive mindre projekter samt deltage i aktuelle projekter.

Om dig:

 • Vi forestiller os at du har 3-5 års erfaring fra en lignende økonomifunktion, alternativt kunne du være nyuddannet med god erfaring fra tidligere studiejob.
 • Erfaring med at afstemme balanceposter samt dataanalyse.
 • God systemforståelse og habil bruger af Excel (erfaring med formler, pivottabeller, power queries mm). Det er en fordel, hvis du også har erfaring med Business Central, men ikke et krav.
 • Analytisk, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret tilgang til løsning af opgaver.
 • Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde på tværs af hele virksomheden og har lyst til at bidrage til virksomhedens fælles kultur, hvor man hjælper hinanden, og sætter pris på teamarbejde.
 • Du har gode sprogkundskaber i tale og skrift på dansk og engelsk.
 • Du er struktureret, nysgerrig og er åben for at lære nyt.

Link Logistics A/S garanterer en venlig og imødekommende kultur, hvor alle er klar til at hjælpe hinanden og bidrage til et godt arbejdsmiljø! Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil arbejde sammen med dygtige kollegaer, hvor alle spiller en vigtig rolle i opfyldelsen af virksomhedens mål.

Søg stillingen:

Vi indkalder løbende til samtaler, indtil den rette kandidat er fundet. Vi opfordrer derfor til at søge hurtigst muligt, hvis du er interesseret i stillingen - vi venter dog gerne på den rigtige kandidat.

BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail, hvorfor du bedes anvende dette link:    SØG STILLINGEN HER

Peeq varetager samarbejdet med Link Logistics A/S i rekrutteringsprocessen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Dybdahl-Eriksen fra Peeq på telefon +45 22 30 52 90,

Vi ser frem til at høre fra dig.