Erfaren Byggeleder/Projektleder - Kjær & Lassen Entreprise A/S - Kastrup


Kjær og Lassen Entreprise A/S er i vækst, og vi søger derfor endnu en erfaren Byggeleder/Projektleder til selvstændig ledelse af hovedentrepriser

Om Kjær & Lassen Entreprise A/S:

Kjær & Lassen Entreprise A/S  er en veldrevet, moderne og dynamisk entreprenørvirksomhed som gennem mere end 30 år har udviklet og specialiseret sig inden for alle typer af renovering, istandsættelse, ombygning og nybyggeri til det professionelle marked. Afhængig af opgavens kompleksitet arbejdes der som totalentreprenør, hovedentreprenør, storentreprenør eller fagentreprenør. Virksomheden beskæftiger, et varierende antal af timelønnede håndværkere, funktionærer samt en større kreds af underentreprenører.

Hos Kjær & Lassen Entreprise A/S bliver du en del af en fleksibel organisation, hvor nøgleordene er ansvar og tillid og hvor du får gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Stillingen:

Virksomheden vækster, og derfor søges vi nu en dygtig Byggeleder til selvstændig ledelse af hovedentrepriser i hovedstadsområdet, og hvor der primært vil blive tale om ledelse af underentreprenører.

Der vil i ansættelsen blive lagt stor vægt på følgende kriterier: Kompetence, faglig stolthed, holdninger, ansvarlighed og fleksibilitet.

Det er derfor vigtigt, at du kender samarbejdsformen i branchen, og at du har stor erfaring fra en tilsvarende stilling. Med din erfaring samt din baggrund som bygningskonstruktør eller ingeniør, skal du have et godt overblik og evne hurtigt at overskue komplicerede situationer og sammenhænge. 

Gode samarbejds- og forhandlingsevner gør dig til en god sparringspartner for såvel underentreprenører som bygherrer, og dine formuleringsevner i såvel skrift som tale betyder, at du er god til udfærdigelse af skriftlige dokumenter, aftaler og byggelederreferater.

Du kan læse mere om Kjær & Lassen Entreprise A/S på www.kjaer-lassen.dk.

Dine kvalifikationer:

Der vil ved udvælgelsen blive stillet krav til at du har en uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Derudover vil der blive lagt stor vægt på følgende kvalifikationer:

  • Du har min. 5 års erfaring som byggeleder/projektleder på hovedentrepriser (5-25 mill.), med selvstændig ledelse af hele projektet.
  • Du er analytisk og har ikke svært ved at sætte dig ind i, og beherske såvel tekniske tegninger og beskrivelser, som materiale af mere økonomisk/juridisk art.
  • Du har kendskab til AB 92, ABT93 samt AB18.

Kjær & Lassen Entreprise A/S tilbyder dig:

  • Spændende og udfordrende selvstændige opgaver i tæt samarbejde med ledelsen.
  • God resultatorienteret løn.
  • En flad organisationsstruktur med direkte adgang til "toppen".
  • Rig mulighed for medindflydelse på virksomhedens udvikling.
  • Gode kolleger med et stærkt sammenhold.

Søg stillingen:

Ansøgningerne håndteres af Peeq, og du bedes derfor venligst sende din motiverede ansøgning samt CV med foto til Partner Helle Dybdahl-Eriksen  e-mail; helle@peeq.dk.

Din e-mail bedes mærket "Byggeleder"- Kjær & Lassen Entreprise A/S". For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Peeq  på tlf. 22 30 52 90.

Vi gør opmærksom på at stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor der holdes samtaler løbende.

Om Peeq:
Peeq er et rekrutteringsbureau med særligt fokus på rekruttering, search & selection samt vikarløsninger. I Peeq arbejder vi ud fra en seriøs og helhjertet platform der sikrer et unikt match 360 grader rundt. Hos Peeq får du altid dedikeret og professionel sparring, uanset om du er kandidat eller kunde.