Erfaren Projektleder/Byggeleder - Kjær & Lassen Entreprise A/S - Kastrup


Erfaren Projektleder/Byggeleder til selvstændig ledelse af hovedentrepriser søges til Kjær & Lassen Entreprise A/S i Kastrup

Om Kjær & Lassen Entreprise A/S:

Kjær & Lassen Entreprise A/S  er en veldrevet, moderne og dynamisk entreprenørvirksomhed som gennem mere end 30 år har udviklet og specialiseret sig inden for alle typer af renovering, istandsættelse, ombygning og nybyggeri til det professionelle marked. Afhængig af opgavens kompleksitet arbejdes der som totalentreprenør, hovedentreprenør, storentreprenør eller fagentreprenør. Virksomheden beskæftiger, et varierende antal af timelønnede håndværkere, funktionærer samt en større kreds af underentreprenører.

Hos Kjær & Lassen Entreprise A/S bliver du en del af en fleksibel organisation, hvor nøgleordene er ansvar og tillid og hvor du får gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Stillingen:

Virksomheden vækster, og derfor søges nu en dygtig Byggeleder til selvstændig ledelse af hovedentrepriser i hovedstadsområdet, og hvor der primært vil blive tale om ledelse af underentreprenører.

Der vil i ansættelsen blive lagt stor vægt på følgende kriterier: Kompetence, faglig stolthed, holdninger, ansvarlighed og fleksibilitet.

Det er derfor vigtigt, at du kender samarbejdsformen i branchen og at du har stor erfaring fra en tilsvarende stilling med et godt overblik og evnen til hurtigst at overskue komplicerede situationer og sammenhænge. Har du derudover en baggrund som bygningskonstruktør eller ingeniør er det måske lige dig vi søger.

Du kan læse mere om Kjær & Lassen Entreprise A/S på www.kjaer-lassen.dk.

Dine kvalifikationer:

Der vil ved udvælgelsen blive stillet krav til at du har en uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller tilsvarende. Derudover vil der blive lagt stor vægt på følgende kvalifikationer:

  • Du har min. 3 års erfaring som byggeleder/projektleder på hovedentrepriser (5-25 mill.), med selvstændig ledelse af hele projektet.
  • Du er analytisk og har let ved at sætte dig ind i, og beherske såvel tekniske tegninger og beskrivelser, som materiale af mere økonomisk/juridisk art.
  • Du har gode forhandlingsevner uden problemer med at sparre med såvel underentreprenører som bygherrer.
  • Du har gode formuleringsevner i såvel skrift som tale, og er vant til udfærdigelse af skriftlige notater, aftaler og byggelederreferater.
  • Du har kendskab til AB 92, ABT93 samt AB18.

Kjær & Lassen Entreprise A/S tilbyder dig:

  • Spændende og udfordrende selvstændige opgaver i tæt samarbejde med ledelsen.
  • God resultatorienteret løn.
  • En flad organisationsstruktur med direkte adgang til "toppen".
  • Rig mulighed for medindflydelse på virksomhedens udvikling.
  • Gode kolleger med et stærkt sammenhold.

Søg stillingen:

Ansøgningerne håndteres af Peeq, Søg stillingen HER

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Peeq  på tlf. 22 30 52 90.

Vi gør opmærksom på at stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor der holdes samtaler løbende.