Ledige stillinger


Dygtig og engageret Regnskabschef - FAOD - Frederiksberg - STILLINGEN ER BESAT
For Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD) på Frederiksberg, søger vi nu en dygtig Regnskabschef der trives godt med ”hands-on opgaver” men også har det nødvendige overblik. Du vil få det daglige ansvar for forbundets økonomiafdeling og IT


Salgsingeniør til salg af betonelementer og ledelse af elementafdelingen - Gammelrand Beton A/S - Svebølle - STILLINGEN ER BESAT
Gammelrand Beton A/S er en veldrevet og markedsledende virksomhed som gennem mere end 80 år har udviklet og specialiseret sig inden for kvalitetsprodukter til fortrinsvis bygge- og anlægssektoren. Du kan læse mere om Gammelrand Beton A/S på www.gammelrand.dk Med en flad organisationsstruktur og -kultur, er alle kolleger uanset titel og ansvarsområde. Du vil referere til virksomhedens administrerende direktør, men du kommer til at have et dagligt samarbejde med hele organisationen


Servicetekniker til vedligeholdelsesafdelingen - Celsa Steel Service A/S - Ølstykke - STILLINGEN ER BESAT
For Celsa Steel Service A/S søger vi nu en dygtig servicetekniker der kan være med til at styrke vedligeholdelsesafdelingen og være vedligeholdelseschefen højre hånd.


Junior Controller med ambitioner - Smørum - STILLINGEN ER BESAT
Addcomp DK A/S er et shared service center. Vi er en del af den svenske koncern Addtech AB som består af ca. 120 selvstændige selskaber hovedsageligt i Norden. Vi servicerer 9 af de danske selskaber med både lager- og økonomifunktion.


Account Manager - Testlab-System A/S - Sjælland - STILLINGEN ER BESAT
TestLab-System A/S vækster, hvorfor der søges en stærk salgsprofil til en spændende og selvstændig stilling. Du bliver ansvarlig for mødebooking og opsøgende salg til nye B2B kunder i dit eget distrikt. Kundesegmentet er både private og offentlige kunder, det vil derfor være en fordel at du har erfaring fra begge ''verdener''.


Skarp og forretningsorienteret Produktchef - OEM Automatic Klitsø - Allerød - STILLINGEN ER BESAT
Du vil få ansvar for produkter inden for Tryk og Flow, som tryktransmittere, pressostater, temperaturfølere etc.


Account Manager - Testlab-System A/S - Sjælland - STILLINGEN ER BESAT
For TestLab-System A/S, søger vi nu en dygtig og rutineret Account Manager. Du skal i dit salg yde en god service til kunderne på en tillidsskabende måde, som bidrager til at der opbygges gode og langvarige relationer.


Ekstern Sælger - Celsa Steel Service A/S - Ølstykke - STILLINGEN ER BESAT
ForCelsa Steel Service A/S, søger vi en dygtig og dedikeret sælger af markedets bedste armeringstilbehør.
Bogholder - Regnskabsansvarlig - Ishøj - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Ishøj søger vi nu en dygtig, ansvarsbevist regnskabsansvarlig/bogholder med tiltrædelse snarest.


Ekstern Salgsingeniør til gasmåle- og analyseudstyr - Duotec A/S - STILLINGEN ER BESAT
For Duotec A/S søger vi nu en skarp og rutineret Ekstern Salgsingeniør til gasmåle- og analyseudstyr Jobbet: Vi søger en dygtig og selvstændigt arbejdende medarbejder til varetagelse af opsøgende salg på nye, uopdyrkede områder indenfor forretningsområdet af Måle- og Analyseinstrumenter.


Dygtig og selvkørende Sælger - Ensinger Danmark A/S - Jylland/Fyn - STILLINGEN ER BESAT
Med reference til virksomhedens administrerende direktør får du ansvaret for salget af Ensinger Danmark´s produkter og løsninger til eksisterende og nye kunder, herunder canvas, teknisk rådgivning, aftersales og servicering i Jylland og på Fyn


Rutineret Bygningskonstruktør - Damgaard Rådgivende Ingeniører - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
For Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde søger vi nu en rutineret og kompetent Bygningskonstruktør, der har lyst til at blive en del af en dynamisk og moderne virksomhed med en kompetent medarbejdergruppe og en professionel og seriøs tilgang til opgaverne.


Rutineret Teknisk Tegner - Damgaard Rådgivende Ingeniører - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
For Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde søger vi nu en rutineret og kompetent Teknisk Tegner, der har lyst til at blive en del af en dynamisk og moderne virksomhed med en kompetent medarbejdergruppe og en professionel og seriøs tilgang til opgaverne.


Rutineret Konstruktionsingeniør - Damgaard Rådgivende Ingeniører - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
For Damgaard Rådgivende Ingeniører i Roskilde søger vi nu en rutineret og kompetent Konstruktionsingeniør, der har lyst til at blive en del af en dynamisk og moderne virksomhed med en kompetent medarbejdergruppe og en professionel og seriøs tilgang til opgaverne.


Ekstern Projektsælger - Celsa Steel Service A/S - Ølstykke - STILLINGEN ER BESAT
For Celsa Steel Service A/S søger vi nu en dygtig og rutineret Ekstern Projektsælger til salg af markedets bedste armeringsløsninger.


Finsktalende Kundeservicemedarbejder - Plastmo A/S - Ringsted - STILLINGEN ER BESAT
For Plastmo A/S søger vi en dygtig kundeservicemedarbejder, der kan og vil yde en førsteklasses kundeservice fra ordre til levering fortrinsvis til finske kunder. Det er derfor et ubetinget krav, at du taler og skriver flydende finsk.


Rutineret Bogholder/Lønbogholder - Holbæk - STILLINGEN ER BESAT
Peeq søger nu en kompetent og selvstændig Bogholder/Lønbogholder til en spændende virksomhed i vækst.


Salgskoordinator - Jyllinge - STILLINGEN ER BESAT
For en af vores gode kunder nær Jyllinge, søger PEEQ nu en dygtig kollega til deres dedikerede og velfungerende kundeserviceteam.


Transport- og Logistikkoordinator - Celsa Steel Service A/S - Ølstykke - STILLINGEN ER BESAT
For Celsa Steel Service A/S søger vi nu en dygtig og rutineret transport- og logistikkoordinator. Du har god sans for detaljen og et stor overblik, og du har lyst og evner til at sørge for, at den daglige kørselsplanlægning fungerer optimalt i en hektisk hverdag.


Intercompany Indkøber og Lagercontroller - STILLINGEN ER BESAT
For Celsa Steel Service A/S søger vi nu en dygtig og rutineret Intercompany Indkøber og Lagercontroller, der med god forretningsforståelse, har lyst og evner til lager og råvarestyring og som trives i en virksomhed hvor alle dage ikke er ens.


Svenska Talande Innesäljare - Rockpanel A/S - Hedehusene DK - STILLINGEN ER BESAT
Som Innesäljare ansvarar du för att utveckla, identifiera och säkra alla relevanta försäljningsmöjligheter genom att kvalificera och följa upp projektleads för dig själv och dina teammedlemmar ute på fältet.


Supply Chain Koordinator - Rockfon A/S - Hedehusene - STILLINGEN ER BESAT
Vores nye kollega vil indgå i Supply Chain Management som pt består af 3 personer. Vores primære opgaver er håndtering af de 6 lagre vi har i Skandinavien samt de logistiske services vi har til vores kunder. Der er planer om at udvide afdelingen yderligere og dække et større geografisk område.


Customer Service Representative - Rockpanel A/S - NO LONGER VACANT
Rockpanel is part of the ROCKWOOL Group and is offering advanced stone wool based cladding material providing freedom in the design of facades as well as detailing and applications around the roof.


Junior Sales Controller - FLEYE ApS - Hedehusene - STILLINGEN ER BESAT
For FLEYE i Hedehusene søger Peeq nu en skarp og kompetent Junior Sales Controller med stærke analytiske evner.


Frisk og positiv økonomiassistent søges til virksomhed tæt på Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
Til vores kunde tæt på Roskilde søger vi nu en dygtig økonomiassistent. Som økonomiassistent bliver du en del af et team på 3 medarbejdere hvor den gode stemning prioriteres og hvor der løftes i samlet flok.


Intern Salgssupporter - Bondy LMT A/S - Smørum - STILLINGEN ER BESAT
For Bondy LMT A/S søger PEEQ nu en dygtig kollega til deres dedikerede og velfungerende salgsteam på 18 personer.


Frisk og positiv Teamleder til aften- og nathold - Frederikssund - STILLINGEN ER BESAT
Er du en dygtig produktionsplanlægger med god forretnings- og talforståelse og trives du med at arbejde aften og nat, så er denne stilling måske lige noget for dig.


Finnish- and Swedish speaking Customer Service Representative - Glostrup
For our customer in Glostrup we are looking for a skilled, Finnish- and Swedish speaking customer service representative who can and will provide first-rate customer service from order to delivery, primarily to Finnish and Swedish customers, why it is necessary that you speak and write fluent Finnish and Swedish.


Servicekoordinator med teknisk baggrund - Herlev - STILLINGEN ER BESAT
Peeq søger for Dräger Danmark A/S Om Dräger Danmark A/S I mere end 125 år har Dräger været synonymt med tryghed og sikkerhed. Dräger er en af de største internationale producenter af sikkerhedsløsninger og medicinsk teknisk udstyr og er repræsenteret i mere end 190 lande med over 14.000 ansatte på verdensplan.


Servicetekniker - Glostrup - STILLINGEN ER BESAT
Til vores kunde i Glostrup søger vi nu en serviceminded og dygtig Servicetekniker Om jobbet: Du vil få en varierende hverdag og vil typisk befinde dig på eget værksted samt udføre service hos kunden.


Systemstærk Salgskoordinator - STILLINGEN ER BESAT
For kunde i Ølstykke søger vi nu en systemstærk Salgskoordinator til deres kundeservice.


Revisorassistent - Sorø
I samarbejde med vores kunde, som er et moderne revisionsfirma i Sorø, søger vi nu en ny, kompetent kollega.


Finnish-speaking Customer Service Representative - Ringsted - STILLINGEN ER BESAT
For Plastmo A/S we are looking for a skilled, Finnish-speaking customer service representative who can and will provide first-rate customer service from order to delivery, primarily to Finnish customers, why it is necessary that you speak and write fluent Finnish.


Intern Sælger - Blæksprutte - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
For en af vores gode kunder i Roskilde, søges nu en dygtig og rutineret intern sælger. Du skal på både mail og telefon yde en god service til kunderne på en tillidsskabende måde, som bidrager til at der opbygges langvarige relationer.


Revisor - Næstved
Revisionsfirma i Næstved søger nu en dygtig Revisor


Revisorassistent - København
Succesfuld og moderne revisionsfirma søger nu en dygtig Revisorassistent med erfaring fra andelsboligregnskaber, eller lignende.


Rutineret kundeservicemedarbejder - Hvidovre - STILLINGEN ER BESAT
For en af branchens førende FMCG handelsvirksomheder, søger vi nu en dygtig og rutineret kundeservicemedarbejder. Virksomheden er beliggende i Hvidovre.


Salgskoordinator - flydende engelsk og gerne flere sprog - Kalundborg - STILLINGEN ER BESAT
For spændende, international virksomhed i Kalundborg søger vi en dygtig og rutineret salgskoordinator der taler og skriver flydende engelsk samt meget gerne flere sprog (arabisk, fransk, spansk, tysk).


Dygtig og rutineret regnskabsassistent - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i København, søger vi nu en dygtig og rutineret regnskabsassistent - gerne med erfaring med ejendomsadministration.


Sales Director - Kinetico - Køge - STILLINGEN ER BESAT
Are you interested in working in an International and world-leading manufacturer of high quality domestic and commercial water treatment product and are you an ambitious dynamic self-starter with an ability to lead from the front and motivate others, irrespective of the traditional boxes of job titles and hierarchy, Then join our highly valued Team in Køge, Denmark


Sales Director - Brøndby - STILLINGEN ER BESAT
Peeq ApS recruiting on behalf of Greenwood Engineering in Brøndby


Shippingassistent – vikariat - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Roskilde søger vi nu en dygtig shippingassistent til et længerevarende vikariat.


Junior Controller - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
For kunde i nær Roskilde søger Peeq ApS nu en rutineret og dygtig Junior Controller/Økonomiassistent.


Bogholder med logistikerfaring - Esbjerg - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde, en spændende virksomhed i Esbjerg søger vi nu en alsidig medarbejder til at løse nogle af de mange forskellige opgaver der er i et mindre firma.


Lager- og logistikmedarbejdere - Brøndby - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Brøndby søger vi nu 2 detalje- og kvalitetsorienterede medarbejdere. Der er tale om 1 fuldtidsstilling og 1 deltidsstilling (20 timer - dagvagter)


Lagerchef der brænder for ledelse - Herlev - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Herlev som er kendt for høj kvalitet og stærke løsninger, søger vi nu en dygtig og erfaren lagerchef.


Finance Director - CFO - København - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde en succesrig og vækstorienteret international handels- og produktionsvirksomhed søger vi nu en dygtig og rutineret Finance Director.


Knivskarp bogholder med revisorbaggrund - Roskilde
Peeq søger nu efter en rutineret og knivskarp all-round bogholder til en spændende virksomhed nær Roskilde.


HR-Assistent - 20 timer pr. uge - Glostrup - STILLINGEN ER BESAT
Vi søger pt. en dygtig, rutineret og positiv HR-Assistent til et længerevarende vikariat hos vores kunde i Glostrup.


E-handels-koordinator - som brænder for e-handel og digital markedsføring - STILLINGEN ER BESAT
Vores kunde er i dag en markedsledende distributør på BtB området, men sætter nu også massivt ind i ”byggeriet” af en webshop til BtC. Dette udføres af eksternt firma så vi søger en skarp webshop specialist, som kunne tænke sig at sætte sit eget præg på vores webshop i en spændende, nyoprettet stilling i en dynamisk virksomhed.


PEEQ har løbende efterspørgsel på dygtige controllere
PEEQ Search og Rekruttering søger controller til kunder på Sjælland, København


Elektronikfagtekniker el. svagstrømsingeniør - Brøndby
PEEQ Search og Rekruttering søger på vegne af kunde en dygtig elektronikfagtekniker/svagstrømsingeniør el. tilsv.


Talentfuld Økonomi Chef til handelsvirksomhed - Glostrup - STILLINGEN ER BESAT
Til vores kunde søger vi en dygtig og ansvarsbevist Økonomi Chef, der har indgående erfaring med at drive en økonomifunktion i en handelsvirksomhed.


Succesfuld revisionsfirma søger dygtige kolleger Roskilde
Vores kunde, er et revisionsfirma med ca. 12 dygtige medarbejdere, og grundet positiv kundetilgang søger de 2 nye kompetente kolleger. Virksomheden er beliggende i Roskilde


Revisor og revisorassistent søges - København
PEEQ Search og Rekruttering søger for kunde i København en dygtig revisor samt en revisorassistent.


Kundeservice- og Ordremedarbejder søges - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger for vores kunde som er en spændende international virksomhed i Hedehusene søger vi en dygtig og rutineret kundeservice- og Ordremedarbejder til et vikariat med mulighed for fastansættelse. Virksomheden flytter til Herlev i løbet af foråret.


Bogholder med indkøbserfaring - Vikariat 6 md. - STILLINGEN ER BESAT
Peeq Search og Rekruttering søger for kunde i Glostrup en dygtig all-round bogholder der også kan indkøb


Lønassistent - STILLINGEN ER BESAT
Peeq Search og Rekruttering For vores kunde, søger vi en kompetent og selvstændig lønassistent til deres lønteam. Gerne med kendskab til HR-Administration, her tænkes overenskomster, kontrakter etc. Vores kunde har domicil vest for Roskilde.


Intern Teknisk Sælger - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Roskilde søger vi en dygtig og engageret Intern Teknisk Sælger. Der er tale om en fast stilling og du bliver en del af et stærkt team, der dagligt arbejder for at gøre en forskel.


Ingeniør/konstruktør til salg af betonelementer - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger for kunde en salgsingeniør til projektsalg - Nyoprettet stilling - Ingeniør - Beton - Ledelse


Dygtig Key Account Manager søges til Pharma og Biotek - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger til kunde i Roskilde, en spændende handelsvirksomhed i rivende vækst, søger PEEQ nu en dygtig Key Account Manager. Din base vil være hovedkontoret i Roskilde, dog må der forventes at de fleste timer bruges hos nuværende og nye kunder. Det vil være et krav at du bor på Sjælland og gerne nær Storkøbenhavn eller Midtsjælland.


Business controller – der drives af projekter - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger igen en controller for kunde i Stor København


Kundeservicemedarbejder, vikariat i Brøndby - Fuldtid - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger for kunde i Brøndby en kundeservicemedarbejder til fuldtids vikariat


Sø- og luftfragtskoordinator - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Valby, søger vi nu en dygtig sø- og luftfragtskoordinator til et barselsvikariat.


Intern teknisk sælger - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Roskilde søger vi en dygtig og engageret Intern Sælger med teknisk flair. Der er tale om en fast stilling og du bliver en del af et stærkt team, der dagligt arbejder for at gøre en forskel.
Lønassistent søges til fast deltidsstilling - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger på vegne af kunde i Holbæk en lønassistent


Indkøbs- og logistikassistent - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger For vores kunde i Roskilde, en spændende handelsvirksomhed i rivende vækst, søger PEEQ nu en dygtig indkøbs- og logistikassistent med en ildsjæl i maven.


Salgskoordinator - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger nu: For vores kunde i Roskilde, en spændende handelsvirksomhed i rivende vækst, søger PEEQ nu en dygtig salgskoordinator/salgsspecialist, der kan og vil bidrage til en førsteklasses kundeservice fra tilbudsgivning til ordrelevering.


Alsidig teknisk koordinator søges til udviklingsorienteret virksomhed - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger igen for kunde: Har du en teknisk uddannelse og nogle års praktisk erfaring men er nu klar til at lære nyt og specialisere dig? Og har du lyst til at være med i hele processen fra ideudvikling til tilbudsgivning, salg og kundepleje, projektledelse og support? Så er du måske den innovative tekniske konsulent med et godt drive, vi søger til en meget alsidig stilling i en virksomhed inden for belysning og design.


Svensk kundeservicemedarbejder - Roskilde
Peeq søger for virksomhed i Roskilde en dygtig svensktalende kundeservicemedarbejder, der kan og vil yde en førsteklasses kundeservice fra ordre til levering, fortrinsvis til Svenske kunder, hvorfor det er et krav, at du taler og skriver flydende Svensk samt gerne Dansk.


Talentfuld Regnskabsansvarlig/Bogholder - Ishøj - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Ishøj søger vi nu en dygtig, ansvarsbevist regnskabsansvarlig/bogholder med tiltrædelse snarest.


Dygtig kundeservicemedarbejder søges til Nordsjælland - STILLINGEN ER BESAT
For spændende virksomhed i Nordsjælland søger vi nu en dygtig og rutineret kundeservicemedarbejder.


Talentfuld økonomimedarbejder med erfaring fra revision - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger en Talentfuld økonomimedarbejder / all-round bogholder


Key Account Manager til opsøgende salg - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ search og rekruttering søger for TestLab-System A/S, søges en dygtig og rutineret sælger. Du skal i dit salg yde en god service til kunderne på en tillidsskabende måde, som bidrager til at der opbygges langvarige relationer.


Operation & Production Manager - Køge - STILLINGEN ER BESAT
Would you like an exciting operation- & production position in a growth-oriented company, where cooperation and network is a top priority?


Salgskoordinator - ROCKFON A/S - Hedehusene - STILLINGEN ER BESAT
For ROCKFON A/S søger vi en dygtig salgskoordinator der kan og vil yde en førsteklasses kundeservice fra ordre til levering.


Lønassistent - København - STILLINGEN ER BESAT
Til økonomiafdelingen søger vi en kompetent lønassistent som også har kendskab til HR Administration, her tænkes overenskomster, kontrakter etc..


Kølemontør - STILLINGEN ER BESAT
Kølemontør søges til virksomhed i vækst peeq search og rekruttering søger for kunde


Graphic Designer - ROCKFON A/S - Hedehusene - STILLINGEN ER BESAT
ROCKFON is one of the leading providers of acoustic ceilings in the world, and a subsidiary of ROCKWOOL International A/S.


Teamleder til kundeservice - ROCKFON A/S - Hedehusene - STILLINGEN ER BESAT
For ROCKFON A/S søger vi en dygtig Teamleder der kan og vil yde en førsteklasses kundeservice fra ordre til levering og samtidig fungere som teamleder for dine 4 kolleger.


Selvkørende teknisk sælger søges - STILLINGEN ER BESAT
peeq serch og rekruttering søger for kunde


Dygtig og erfaren Projektkoordinator - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde RIAS A/S i Roskilde, søger vi en dygtig og erfaren Projektkoordinator.


Regnskabsassistent med fokus på kreditorer - STILLINGEN ER BESAT
peeq search og rektruttering søger for Helm Skandinavien A/S


Revisor til succesfuld og moderne virksomhed - Midtsjælland
Peeq search og rekruttering søger revisor


Teknisk koordinator - STILLINGEN ER BESAT
Peeq search og rekruttering søger for vores kunde, en virksomhed i Køge søger vi en dygtig og engageret Teknisk Koordinator. Virksomheden som er en spændende og succesrig dansk virksomhed, udbyder unikke løsninger af høj kvalitet, inden for belysning og design. Virksomheden er i rivende udvikling og har derfor brug for en medarbejder, som kan være med til at videreføre den succesfulde proces. Der er tale om en fast stilling, hvor du skal være med til at løse en række spændende opgaver indenfor unikke og gennemtænkte belysningsløsninger. Du bliver en del af et stærkt team, der dagligt arbejder for at gøre belysningsløsninger endnu mere interessante og innovative.


Regnskabsassistent søges til kreditorafdeling - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ Search og Rekruttering søger igen for kunde i Stor Københaven


Regnskabstalent til nøgleposition søges - STILLINGEN ER BESAT
Søg stillingen: Ansættelsesprocessen sker i samarbejde med PEEQ, hvorfor du bedes sende din motiverende ansøgning samt CV på nedenstående e-mail. Din e-mail bedes mærket ’’ Teamleder’’ Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at tage kontakt. Da stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt, gør vi opmærksom på at der afholdes samtaler løbende, såvel hos PEEQ som hos vores kunde. Stillingen kan derfor blive besat inden ansøgningsfristens udløb.


For Trio Trykluft & Gas, søges en dygtig og rutineret sælger - STILLINGEN ER BESAT
For Trio Trykluft & Gas, søges en dygtig og rutineret sælger. Du skal i dit salg yde en god service til kunderne på en tillidsskabende måde, som bidrager til at der opbygges langvarige relationer. Trio Trykluft & Gas har travlt og derfor søges der en engageret og kompetent kollega, der med base på Sjælland, har lyst og evner til at blive en del af fællesskabet. Virksomheden har i dag ca. 10 ansatte fordelt på Sjæland og Jylland. Det er væsentligt at du kan dokumentere din salgserfaring og kender salgsprocessen, da du selv skal drive dit salg og køre hele processen fra første kontakt til ordren er i hus. Du kender betydningen af at skabe værdi for dine kunder. Da du vil få masser af direkte kontakt til såvel kunder som leverandører forventer vi at du har gode samarbejdsevner men også pondus til at stå fast og indgå i en konstruktiv dialog.


Projektleder søges til SVEDAN Industri Køleanlæg A-S - STILLINGEN ER BESAT
SVEDAN beskæftiger sig med alle former for industrielle- og kommercielle køleanlæg, indeholdende både syntetiske- og naturlige kølemidler. Du tilbydes en stilling med mange faglige udfordringer med fokus på projektledelse. SVEDAN har travlt og derfor søges endnu en engageret og kompetent kollega som har lyst og evner til at blive en del af fællesskabet. Virksomheden har i dag ca. 20 ansatte. Du har erfaring med projektledelse og kender betydningen af at styre projekter fra opstart til aflevering. Du har gode samarbejdsevner men også pondus til at stå fast på de beslutninger der er truffet. Som person er du udadvendt og ligefrem. Da du vil få masser af direkte kontakt til såvel kunder som montører forventer vi at du er en dygtig kommunikator, der formår at lytte men også kan gå i dialog. Virksomheden har en flad organisationsstruktur og kultur, her er alle kolleger uanset titel og ansvarsområde. Du skal derfor både være en teamplayer, men naturligvis også tage ansvar for egne projekter.


Indkøbschef - RIAS A/S - Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
Med reference til den adm. direktør har indkøbschefen det overordnede ansvar for afdelingen og for at udvikle afdelingen og effektivisere indkøbsprocesserne


Afdelingsleder, med salgserfaring fra det tekniske område - STILLINGEN ER BESAT
Som person er du udadvendt og bestemt ikke en ”teknik-nørd”. Du har god forretningsforståelse og er en dygtig købmand, der kan dokumentere dine resultater. Du mestrer at tænke i merværdi, samt i hvordan virksomheden kan differentiere sig fra deres konkurrenter, og dermed skabe en bedre løsning for deres kunder. Som afdelingsleder referer du til den Administrerende Direktør.


Dygtig regnskabskyndig medlemsadministrator til medlemsservice og økonomi - STILLINGEN ER BESAT
For Forbundet Arkitekter og Designere på Frederiksberg, søger vi nu en dygtig Medlemsadministrator til medlemsservice og økonomi.


Lønassistent - København - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i København, søger vi en dygtig lønassistent. Virksomheden løser en række udenlandske virksomheders lønregnskab.


Salgskonsulent - Opsøgende salg - STILLINGEN ER BESAT
Stillingen: Virksomheden er i god vækst, hvorfor der søges endnu en stærk salgsprofil til en spændende stilling som du selv kan/skal være med til at udvikle i samarbejde med ledelse og kolleger. Dine kunder er både B2B, forhandlere, offentlige institutioner og andre potentielle kunder. Din opgave er at varetage hele salgsprocessen fra første kundekontakt til kontrakten er lukket. Du skal løbende udvikle og skabe et overblik over markedet og i samarbejde med kunden skabe løsninger der dække deres behov. Det er vigtigt at du forstår og formår at arbejde målrettet og bruge din egen kreativitet i forhold til at opsøge nye kundesegmenter, samt at varetage de langvarige og nære relationer til eksisterende kunder. Du må påregne at der i perioder med ekstraordinær travlhed, vil være andre ad hoc opgaver såsom ordrebehandling, planlægning og div. administrative opgaver som du også skal deltage i.


Talentfuld økonomimedarbejder / all-round bogholder - STILLINGEN ER BESAT
Vores kunde er en traditionelt drevet håndværksforretning som på trods af krisen har formået at fastholde og øge omsætningen. Virksomhedens stærke side er håndværket og forståelse for kundernes ønsker og behov. Der er pt. 18 ansatte hvoraf de 5 er funktionærer. Virksomheden har mange samarbejdspartnere på flere niveauer. Der er en uformel omgangstone i virksomheden


Kølemontor / Køletekniker - Greve - STILLINGEN ER BESAT
PEEQ søger nu en dygtig kølemontør/køletekniker til spændende virksomhed i Greve.


Dygtig regnskabskonsulent - Værløse - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde i Værløse søger vi en dygtig regnskabskonsulent. Virksomheden er en konsulentvirksomhed der løser en lang række større og mindre virksomheders regnskabs- og bogholderiopgaver.


Financial controller med ansvar for udenlandske ejendomme - STILLINGEN ER BESAT
Financial controller søges til kunde i København For vores kunde, et ejendomsselskab søger vi nu en dygtig controller til team ’’Udenlandske ejendomme’’. Stillingen: Du bliver en del af teamet med eget ansvarsområde. Med reference til teamlederen får du ansvar for financial controlling af selskaber/udenlandske ejendomme på det svenske, finske og tyske marked. Du får en central rolle, hvor din indsats og resultater er afgørende for virksomhedens succes.


Dygtig og rutineret afdelingssekretær - STILLINGEN ER BESAT
For vor kunde, Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) i Købehavn, søger vi en dygtig og erfaren afdelingssekretær.


Formand søges til spændende anlægs virksomhed i vækst - STILLINGEN ER BESAT
For vor kunde, en spændende virksomhed beliggende på Vest Sjælland, søger vi en erfaren og kompetent formand, med stor viden om jord, kloak og beton. Du tager selv del i det daglige arbejde, du går foran og viser vejen for de medarbejdere der refererer til dig på de enkelte projekter. Du vil referere til samt have et tæt samarbejde med ejeren af virksomheden.


Kompetent Intern Salgschef - STILLINGEN ER BESAT
Vores kunde er en succesfuld børsnoteret virksomhed, der igennem sit tilhørsforhold til en stor international koncern har en førende position inden for salg, forarbejdning og distribution af forskellige former for plast og aluminium i Skandinavien.


Lønkonsulent søges til kunde i København - STILLINGEN ER BESAT
Lønkonsulent, engelsks i tale og skrift, Lessor pm


Erfaren anlægsingeniør søges for kunde nord for København - STILLINGEN ER BESAT
Virksomheden: Du vil indgå i divisionen for energi, miljø og vand, hvor du får ca. 90 engagerede kolleger der alle er specialister. Virksomheden arbejder for en mere bæredygtig fremtid. Der er travlt, og derfor søges endnu en anlægsingeniør. Vi løser opgaver inden for f.eks. projektering af afløbsinstallationer samt klimatilpasningsprojekter for såvel private som offentlige kunder. Du har lyst til at indgå i et team af kreative og fagligt dygtige kompetencer.


Dygtig og erfaren Logistik- og Produktionschef til RIAS A/S - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde RIAS A/S, søger vi en erfaren og dygtig Logistik- og Produktionschef.


Dygtig ekstern salgschef til spændende distributionsvirksomhed - STILLINGEN ER BESAT
For vores kunde, en distributionsvirksomhed til industri og byggeri i Danmark, søger vi nu en dygtig salgschef, der er bosiddende i Jylland. Som ekstern salgschef har du det ledelsesmæssige ansvar for pt. 7 eksterne sælgere, fordelt på Sjælland og Jylland. Din base bliver fortrinsvis på kontoret i Jylland, dog med minimum en dag om ugen på Sjælland. Du kommer til at referere til divisionschefen.


Regnskabsansvarlig søges til Sisley - STILLINGEN ER BESAT
Sisley ApS er et salgskontor etableret i 2001, som varetager det franske kosmetikfirmas interesser i Norden. Vi er i dag ca. 40 ansatte – hvoraf 6 personer er ansat til at varetage de administrative opgaver med base på salgskontoret i det indre København.


Intern Salgschef søges for Rias A/S - STILLINGEN ER BESAT
RIAS A/S er en succesfuld børsnoteret virksomhed, der igennem sit tilhørsforhold til den store ThyssenKrupp koncern har en førende position inden for salg, forarbejdning og distribution af forskellige former for plast og aluminium i Skandinavien.


Udviklende og driftssikker Lagerchef til RIAS A/S i Roskilde - STILLINGEN ER BESAT
Som Lagerchef får du det ledelsesmæssige ansvar for lagerets medarbejdere. Du formår at styre driften således at virksomhedens leveringsevne til enhver tid overholdes.


Talentfuld regnskabschef til spændende virksomhed - STILLINGEN ER BESAT
Talentfuld Regnskabschef til spændende virksomhed i Nordsjælland


Talentfuld Økonomi/It Chef til Wareco International - Ishøj - STILLINGEN ER BESAT
For Wareco International søger vi en dygtig ansvarsbevidst Økonomi/It Chef med tiltrædelse snarest. Der lægges vægt på at du har erfaring fra en international lagerførende handelsvirksomhed, da virksomheden er svensk med datterselskaber i Danmark, Norge og Finland.


Dygtig salgschef til spændende distributionsvirksomhed - Østjylland - STILLINGEN ER BESAT
Rekruttering for vores kunde, en distributionsvirksomhed til industri og byggeri i Østjylland, søger vi nu en dygtig salgschef.